Nevra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Toz Hazne Lastik Parçaları

29 Ekim 2023 15:25

Toz haznesinin kırmızı lastiği ve onu destekleyen parçası bir anda düştü konuyu Dyson merkez ile görüştüğüm zaman garanti dolmuş ücret karşılığı alabileceğimi söylediler. Madem bu kadar ucuz parçalar 1 2 yıl içerisinde dağılıyor biz neden bir makineye dünya kadar para verdik peki? Lütfen çok rica ediyorum Konuya çözüm odaklı olun. İki bin tl değerinde neredeyse yeni bir toz haznesi nasıl almamı bekliyordunuz hangi para ile. Makinesiz kaldım. Resmen tam bir rezillik. Bu ya lütfen yardımcı olur musunuz. Lütfen.

30 Ekim 2023 12:31 (Şikayetten 21 saat sonra)

30 Ekim 2023 12:41

Sürecin takipçisi olacağım gerekirse tüketici heyetine başvuru yapacağım bilginize

Ecem
Ecem

Merhaba bende aynı sorunu yaşadım ve bana da yeni bir toz hazne almam gerektiği söylendi. Fakat 1800 TL vermek istemiyorum iki küçük parça için. Siz nasıl bir çözüm buldunuz acaba?

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Süpürge Toz Haznesi Parçalarının Kısa Sürede Çıkması Ve Garanti Sonrası Sorun

Ezgi
04 Ağustos 2025 21:10