Özkan sonuçtan çok memnun

Dyson Süpürgemin Batarya Sorunu Çözülmüyor

10 Ekim 2024 14:52
Özkan'ın Teşekkür Mesajı
“Firmayı yetkililerine Çok teşekkür ederiz çok kısa sürede dönüş yaparak sorunumuzla ilgilenip sorunumuzu çözdüler artık ürünümüzü rahatlıkla kullanıyoruz Dyson markasından memnunuz”

Dyson H3F-EU-NJA1979A seri numaralı dikey şarjlı süpürgemin bataryası şarj tutmuyordu. Çağrı merkezini aradık, cihaza bakma gereği bile duymadan 'batarya bozuktur' dediler. Bataryayı değiştirmek için bedelini ödeyerek satın almak istedim. 'Batarya yok' dediler. Şu an için ürünü kullanamıyorum ve çağrı merkezi de hiçbir şekilde çözüm sunmadı. Yardım rica ediyoruz.

12 Ekim 2024 12:33 (Şikayetten 1 gün sonra)

12 Ekim 2024 16:25

Dyson firmasına şikayetim ile ilgili geri dönüş sağladığınız için çok teşekkür ederim stokların açıldığını söylediniz Fakat ben şu an internet sitesine giriyorum her türlü adımları bitirdikten sonra ödeme ekranında Geçemiyorum yardımlarınızı rica ediyorum teşekkürler

22 Ekim 2024 19:20

dyson-sarjli-supurge-problemleri-1.pdf
Meral sonuçtan çok memnun

Meral
04 Nisan 2025 21:09
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
05 Nisan 2025 13:42