Dyson Süpürge Filtre Sorunu Ve Garanti Kapsamı

21 Ekim 2024 14:50

Dyson V10 süpürgem sürekli filtre temizliği uyarısı veriyor. Müşteri hizmetleri ile görüştüm, filtre ve bataryanın tüketim ürünü olduğu için garanti kapsamında olmadığı bilgisi verildi. 1499 TL ödeme ile gönderim yapabileceklerini söylediler. Bu süpürgelere yüklü miktarda para ödeniyor, sadece plastikten yapılan aksamlar garanti kapsamına giriyor anlaşılan.
Dyson gibi bir markanın filtresinin garanti kapsamında olmaması, tüketiciyi yanıltmaktan öte bir durum bence ve süpürgenin maksimum modda kullanımını önermiyorlarmış.
Almayı düşünenler varsa bu hususu göz önünde bulundursunlar.

23 Ekim 2024 14:52 (Şikayetten 2 gün sonra)

29 Kasım 2024 18:50

Merhaba süpürgem garantiden tüm kontrollerden başarıyla geçtiği yazan bir notla geldi ancak kullanma şansım oldu ama kontrolü geçmesi imkansız tetik tutukluk yapıyor Dyson Türkiye büyük pişmanlık 2 yıl kullanım için yeterli üretilmiş resmen garantisi bitmeden çöp oldu

Nazife sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Süpürgemin Filtre Sorunu Garanti Kapsamında Çözülmedi

Nazife
25 Haziran 2025 13:40
Dyson V12 Süpürgemin Filtre Sorunu Garanti Kapsamında Çözülmedi
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Gülcan
09 Nisan 2024 01:38
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Süpürge: Kronik Filtre Sorunu Ve Hayal Kırıklığı

Abdullah
26 Mart 2025 21:53
Büşra sonuçtan çok memnun

Büşra
15 Ekim 2023 14:55
"Çözüm odaklı oldukları ve nazik davrandıkları için teşekkür ederim ☺️"

Sema
24 Haziran 2024 07:16