Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Kötüsün! Önce Satış Sonrasını Düzelt.

29 Ocak 2024 16:07

Ürünü alalı 2 ay oldu. Toplam 5 defa kullanmadım. Ürünün içinde bulunan kırmızı çıta kendiliğinden düşmüş. Kullanmak üzere elime aldığımda içinde sallanıyordu. Hiç hoş bir durum değil. 20 bin tl cihaz parası verip bu kadar kısa sürede bozulması gerçekten kötü. Servise gittik yardımcı olmadılar (çalışmaktan çok yorulmuş sanırım ), mail attık dönüş yapacağız deyip 1 haftadır oyalıyorlar. Nedenmiş tedarik sorunu varmış. Şaka mısınız. Nasıl olmaz. Bizi mağdur ettiğiniz süreyi nasıl kapatacaksınız acaba. Diğer süpürgemin olmadığını özellikle belirttim. Yaşananlar hoş değil. Hiç övüldüğü kadar değil. Satış sonrası felaket... Bir daha alır mıyım sanmıyorum. Çevreme de özellikle bu ürünü almasınlar diye söylüyorum.

05 Şubat 2024 13:20 (Şikayetten 6 gün sonra)

19 Şubat 2024 13:58

Çözüm yetkilileriniz maalesef 1 aydır çözemiyor. Bir daha ne adınızı duymak ne de ürününüzü görmek istemiyorum. Tüketici köşesine yazıyorum tüm şikayetleri. Mailler elimde mevcut. Ürünü iade edeceğim. Kötü firmaymışsınız bunu anladım. Sadece reklam amaçlı. Gerisi bomboş. Parça internet sitelerinde var, kendi sitesinde var, ama nedense bize karşı yok. Neden acaba. Bana bunun açıklamasını yapar mısınız.

Derya
27 Ekim 2024 00:44
Şarj Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Esra sonuçtan çok memnun

Cihazın Sürekli Durması Ve Kısa Ömürlü Olması

Esra
19 Mart 2025 20:39
"Servis çok ilgilendi teşekkür ediyorum cihazım garanti sürem çok yeni geçtiği için ücretsiz değişim yapıldı henüz bana ulaşmadı kargoda ama bütün bilgileri gönderildi teşekkürler Dyson"

Dilay
15 Haziran 2025 18:44
Satın Aldığım Süpürgede Parça Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği
Satın Aldığım Süpürgede Parça Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği
Tugce sonuçtan hiç memnun değil

Tugce
16 Eylül 2024 11:49
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
23 Kasım 2024 21:56