Servet sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Kablolu Süpürgede Islık Sesi

30 Kasım 2023 20:07
29 Kasım 2023 15:17

Ürünün üç yıldır devam eden kronik ses parçadan gelen daha doğrusu ses

05 Aralık 2023 16:26 (Şikayetten 4 gün sonra)

01 Ocak 2024 20:42

Sayın Dyson tarafıma ilettiğimiz mesaja istinaden yazıyorum kasım ayında dönüş yapacağınızı söylediniz hala dönüş yapmadınız sebebi nedir acaba

29 Nisan 2024 17:47

Bu arada tarih 29/04/2024 Dyson hala beni aramadı hiçbir şekilde dönüş yapmadı sayın müşteriler bilginiz olsun bu ürünü alırken çok hatta bu ürün seçiminizden kendinizi suçlayabilirsiniz

Ayçin

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum müşteri temsilcisi cihaz temizliği kaynaklı olabileceğini söyledi bende parçaları suyla temizlediğimi söylediğimde motor arızası olmuştur deyip garanti kapsamı dışı bıraktı ama sorunu çözdüm boru bağlantısı olan yer milimlik açılıyor ses bu yüzden çıkıyormuş garanti kapsamında parça almak istediğimi söylediğimde boru bağlantısındaki kırmızı klipslerde ufak kablolar varmış yıkandığı için bu temassızlık olduğunu söylediler. (Tamamen parayla ürün satmak için olduğunu düşünüyorum bu açıklamanın) ekteki fotoğrafta olduğu gibi bir çözüm ile hallettim ama Dyson alır mısın diye sorarsanız iki kez düşünürüm artık

Dyson Kablolu Süpürgede Islık Sesi
Servet

Merhaba 15 20.000 TL verip bir parça bezi boruya sarıp ev süpürecek düşünebiliyor musunuz bu Dyson iyice artık kalitesizleşti dediğiniz gibi çözüm de bulmuyor işte pişmanlık yaşıyoruz aldığımız için ve bir daha da almayacağım

Ebru

Selamlar, 1 senedir aynı sorunla boğuşuyorum. Hiçbir çözüm yok, siz de bir gelişme var mı?

Servet

Maalesef aramadılar bile sallamıyorlar artık Dyson Türkiye'de ben sattım bunlar ne yaparsa yapsın zihniyetine bürünmüş artık bütün ürünleri böyle almamak lazım artık ne yazık ki tercih ettiğimiz için üzgünüm bu markayı

Servis Sonrası Eksik Parça Ve Uzayan Onarım Süreci Nedeniyle Mağduriyet

30 Mayıs 08:40

Dyson Süpürge Başlık Bekleyişi Ve Müşteri Hizmetlerinde Mağduriyet

Arzu
20 Mayıs 12:35
Ebru sonuçtan memnun

Ebru
04 Ocak 14:20
"Şikayetimden sonra müşteri hizmetleri aradı ve sorunum giderildi. Teşekkürler..."
Dyson Kategorileri