Beri sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Güvencesi İle Mağdur Oldum

Beri
11 Mayıs 2024 23:09

Dyson Air Wrap saç şekillendirme setini ikinci el olarak aldım. Ürünü almadan önce Dyson müşteri hizmetleri ile görüntülü olarak iletişime geçtim ve ürünün orijinalliği hakkında teyit aldım. Bana ürünün orijinal olduğunu, kendilerinden alındığını hatta garantisi devam ettiğini söylediler. Dyson müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiye güvenerek ürünü satın aldım. Ancak bir süre sonra üründen verim alamadığımı fark ettim ve Dyson firmasından teknik destek talep ettim. Garanti kapsamında başlık değişimi önerdiler ve ürüne ait yeni başlıklar gönderdiler. Sonrasında ürünün performansını hala yeterli bulmadığım için olası motor arızası nedeniyle gövdesini gönderdim ve bana ürünün replika olduğunu, herhangi bir hizmet veremeyeceklerini belirten bir not ile ürünü geri gönderdiler. Dyson müşteri hizmetlerine güvenerek aldığım ürün yüzünden mağdur oldum ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

17 Mayıs 2024 13:49 (Şikayetten 5 gün sonra)

Beste
19 Nisan 2024 16:06
Evren sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Seri Numarası Güvenilmezmiş

Evren
30 Kasım 2023 15:44
Dyson Airwrap Seri Numarası Güvenilmezmiş
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
06 Şubat 2025 12:11