24 Kasım 2023 16:53
24 Kasım 2023 11:03

Dyson Gen5 şikayeti Yaklaşık 3 ay önce aldım fakat her parçasında sorun yaşadım şarj aleti yamuldu Borusunun içinden lastik çıktı Başlığının yanı kırıldı Ve süpürge başlığında kırmızı yerlerinde deformeler oldu Aradığımda da parçalarının olmadığını söylüyorlar Ürünü iade etmek istiyorum Kısa sürede bir ürün bu kadar deforme olamaz

28 Kasım 2023 16:11 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sevinç
Sevinç

Aynı sorunları maalesef bende yaşıyorum alalı 6 ay olamadı yazık verilen paralara yıpranmaların kopmaların neresi normal acaba böyle kalitesiz bir ürün için mi bu kadar para ödedik şimdi servis bakacak bakalım ne diyecekler çok bir çözüm beklemiyorm Dyson çok kötü servisten gelsin yüne yorum yazacağım ama aldığıma pişmanım Dyson gen5

Şükrü
24 Mart 2025 11:51
Dyson Başlık Sorunu: Tekrar Kırılan Parça Ve Müşteri Hizmetleriyle Yaşanan Hayal Kırıklığı
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Talep Edilen Yedek Parçanın Uzun Süre Temin Edilememesi Ve İletişim Sorunu

Sibel
29 Eylül 2025 14:13