Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Fazladan Ücret Alma

Yusuf
04 Nisan 2023 10:10

29.03.2023 tarihinde saat 13:30 ile 14:00 arasında İstanbul Akasya AVM içerisinde bulunan Dyson mağazasından 14.999 TL bedeli olan 1 (bir) adet Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge aldım. Ücreti ödeme aşamasında satış elemanına öncelikli olarak adıma kayıtlı olan Halkbank'a ait olan kredi kartımı verdim ve tek çekim olarak 14.999 TL değerindeki ücreti çekebileceğini söyledim ve pos cihazına kart şifremi girdim, satış elemanı tarafından çekimin başarısız olduğu ve bankam ile görüşmem gerektiği bilgisi tarafıma iletildi. Bunun üzerine yanımda bulunan gene Halkbank'a ait olan bankamatik kartımı vererek ücretin buradan çekilmesini söyledim ve ücret bu kart üzerinden çekildi. Tarafıma o esnada herhangi bir fatura verilmedi sadece işleme ait bilgi fişi verildi. Ürünü alarak mağazadan ayrıldım. Akşam üzeri mobil bankacılık üzerinden hesaplarımı kontrol ettiğimde hem bankamatik kartımdan hem de çekimin başarısız olduğunu söyledikleri kredi kartımdan 14.999 TL değerindeki ücretin çekildiğini gördüm. Halkbank müşteri hizmetleri ile 0850 222 0400 numaralı hat üzerinden görüştüm ve iki işleminde başarılı olarak gerçekleştiği bilgisini aldım ve bu işlemlerle alakalı provizyon numaralarını tarafıma ilettiler. Bunun üzerine ilgili firmaya destek hattı (0850 532 11 44), WhatsApp hattı (0538 0***2 67) ve e-posta ([email protected]) üzerinden ulaştım fakat satış yapılan mağaza ile görüşmem gerektiği genel merkez olarak yapacakları bir durumun olmadığı cevabını alarak mağazaya yönlendirildim. 30.03.2023 tarihinde Akasya AVM içerisinde bulunan Dyson mağazasına gün içinde farklı saatlerde giderek ilgili kişilerle görüştüm ve buradan herhangi bir sonuç alamadım. Elimdeki bütün belgelere rağmen kendilerinin bilerek ya da bilmeyerek yaptıkları bir işlem yüzünden hem maddi hem de manevi olarak ciddi ölçüde zarara uğradım. Ayrıca sürekli olarak şahsım sorgulanarak ve oyalanarak ilgili firma çalışanları tarafından tabiri caizse hırsız muamelesi gördüm. En kısa sürede mevcut firma tarafından yapılan işlemin düzeltilmesi ve haksız yere kredi kartım üzerinden çekilen ikinci bir ücretin tarafıma iade edilmesini talep ediyorum.

profile profile
04 Nisan 2023 10:11 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Dyson V15 Detect Absolute Süpürge Güç Kesintisi Ve Ücretsiz Onarım Talebi

Hakan
28 Şubat 14:51
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Süpürge 2 Yılda Arızalandı, Yetersiz Çözüm Sunuldu

Yağmur
21 Eylül 2025 22:43

Samet
01 Mart 23:29

Dyson Garanti Biter Bitmez Batarya Bitti, Parça Değişimi Reddedildi

Feyza
04 Mart 15:12
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
26 Şubat 12:40