Dyson Çalışanları Üslupsuzluğu Ve Airwrap Stokları

Beyza
02 Nisan 2024 17:56

İki aydır beklediğim Dyson Airwrap'in stokları bir türlü yenilenmiyor. İzmir İstinyePark'taki Dyson mağazasına gittiğimde ilgilenecek ve yardımcı olacak tek bir kişi bulamadım. Bu firmadan gerçekten memnun kalmadım. Sürekli telefonla arayıp ulaşmaya çalışıyorum, ancak telefonlara cevap veren olmuyor. İki aydır stok bekliyorum. Her dakika sitelerine girip 'haber ver' butonuna basıyorum; ancak pembe Dyson stoklara girdiğinde ne haber geldi ne de başka bir şey. Mağazaya gidip bunun nasıl mümkün olduğunu sorduğumda, mesajın insanlara gittiği cevabını aldım. 'Bize neden gelmiyor, numaramızı nereden iletiyoruz?' diye sorduğumda ise müşteri hizmetlerine yönlendirildim. Hayatımda bu kadar rağbet gören ve aynı zamanda bu kadar stoksuz çalışan bir ürün daha görmedim. Üstelik stoklar gelmeden fiyatına zam yapılmış bile, gerçekten şaşırtıcı.

08 Nisan 2024 16:14 (Şikayetten 5 gün sonra)

12 Nisan 2024 14:03

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Duygu
09 Ocak 18:11

15 Nisan 11:30
Alara sonuçtan çok memnun

Alara
09 Mayıs 2024 21:15
"İlginiz için teşekkür ederiz artık Airwrap stoklarını yenilerseniz daha mutlu olacağız"
Onur sonuçtan memnun değil

Onur
23 Nisan 2024 09:54
Dyson Airwrap Satın Alınan Ürünün Tedarik Yerine İptal Edilmesi!
Dyson Airwrap Satın Alınan Ürünün Tedarik Yerine İptal Edilmesi!

Seray
07 Mart 2024 17:42