Dyson Airwrap Teknik Servis Sorunu

Zeynep
22 Mart 2024 16:50

Merhabalar, Kıbrıs gezimizden aldığımız Dyson Airwrap cihazımızın motorunda sorun çıktı ve ışığı yanıp sönemeye başladı. Filtresini temizlememe rağmen sorun devam etti. Bunun üzerine Dyson Türkiye servisine başvurdum. Bana ürünü teslim aldıklarını ve tamir ettiklerini söyleyip, kargo için beklemem gerektiğini belirttiler. Ben kendilerine ücret karşılığında yapabileceklerini ve ödemesini bile yapacağımı ifade ettim. Daha sonra arızasının ne olduğunu merak edip aradığımda, bana ürünün replika, yani sahte olduğu için yapılmadan gönderileceğini söylediler. O zaman 'tamir edildi' diye neden mesaj atıyorsunuz? Ben, ödemesini uluslararası garantisi olmasına rağmen kabul ettim. Kıbrıs firmasıyla iletişime geçtiğimde ise, ürünümün orijinal olduğunu; ancak Türkiye'deki Dyson mağazasının yurt dışı ürünlerine böyle tepki gösterdiğini belirttiler. Ürünüme sahte diyerek ücreti karşılığında dahi onarımı reddettiler. Ürünüm sahte olsa, mydyson uygulamasına seri numarasıyla ve QR koduyla nasıl ekleyebildim? Böylesine kurumsal bir markanın teknik servisinin bu davranışını hiç doğru bulmadım. Sanırım bu tip ürünlerde tekel oldukları için böyle davranıyorlar. Dyson, müşterisini mağdur etmektedir. Dyson almanızı önermiyorum.

26 Mart 2024 16:28 (Şikayetten 3 gün sonra)

Gökberk sonuçtan hiç memnun değil

Gökberk
07 Mart 2024 19:49
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Japonya'dan Alınan Dyson Airwrap Voltaj Farkı

Oğuzhan