Özge sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 12:00

Dyson Airwrap ürünüm 1 ay olmadan hacim veren fırça başlığı yerinden çıkmaya başladı. Firmanın müşterini hizmetlerini arayıp durumu aktardım. Bana ürünün yeni başlığını göndereceklerini belirttiler. 3-4 Hafta stok açılmasını bekledim ve ürün elime ulaştığında elimde bulunan üründen çok farklı bir ürün gönderi yapıldı. Tekrar kendileri ile irtibata geçtiğimde yanlış gönderdiklerini göndermeleri gereken fırça başlığının şu an stokta olmadığını ve kendi internet sitelerinden bu başlığın gelip gelmeyeceğini bilmediklerini ;benim kontrol etmemi söylediler. Ürünün garanti koşullarında farklı ürün gönderilebileceğini olduğunu söylemektedirler! Garanti denilen şey bu tarz markaların satış sonrası hizmet kalitesini, ürün ya da ürünün parçalarında oluşan arızalarda destek olunabileceğini anlamı taşır yoksa 2 yıl süre herkes garanti veriyor. Ne demek 1 ay önce satışı yapılan ürüne ait bir arızalı parçanın farklı versiyonunu gönderebiliriz! Ve neden sizin hatanızın takibini internet sitesi üzerinden ürün stoğunu müşteri takip ediyor? Yani sunumu anlamalıyım. Biz satışı yaparız eksik ya da arızalı ürün olursa duruma bakarız! İvedilikle sorunum ile ilgilenilmesini talep etmekteyim

19 Ekim 2024 16:41 (Şikayetten 2 gün sonra)

21 Kasım 2024 18:35

Hala yedek parça tedariğini gerçekleştirilmemiş olup satış sonrası ürünün yedek parça tedariğini yapamayan Dyson sınıfta kaldı. Kimseye almasını tavsiye etmiyorum

12 Ocak 2025 14:57

Arkadaşlar ürünle ilgili hala çözüm sunulmadı. Ürün hala stok açılmadı. Aylardır ürünün başlığını kullanamıyorum

Ferrahi sonuçtan hiç memnun değil

Ferrahi
27 Ocak 2025 21:01

Zeynep
12 Mart 2024 13:45

Begüm
26 Haziran 2024 18:42
Alev sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Müşteri Memnuniyetsizliği Ve

Alev