Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Dreame Mı Store Şikayet

Hilal
23 Şubat 2024 15:17

Mi Mağazasından Dreame markalı şarjlı dikey süpürge satın aldım, ancak aldığım günden beri cihaz bende değil. Zira ilk kullanımda halıyı süpürürken 'fırçayı temizle' uyarısı aldım ve üç modda da aynı uyarı devam etti. Süpürge çalışmayı durdurdu. Bunun üzerine ürünü garantiye gönderdim ve sorun çözüldü denilerek geri geldi; fakat aynı sorun yine devam etti. Tekrar servise gönderdim, bu kez firma üretim hatası olduğunu belirterek yeni bir süpürge göndereceklerini söyledi ancak 32 gün geçmesine rağmen hala süpürge elime ulaşmadı. Artık iade talep ediyorum.

23 Şubat 2024 15:00

Mi Mağazasından Dreame markalı şarjlı dikey süpürge aldım ama aldığım günden beri kullanamıyorum çünkü halıları süpürürken sürekli clean the brush (fırçayı temizle) uyarısı verdiği için makine çalışmayı durduruyor ve ben süpüremiyorum 2 kez garantiye gitti bir türlü düzelmiyor yeni ürün gönderiyorlar ama 32 gün geçti ben hala süpürge bekliyorum iade istiyorum bu markayı almaz olsaydım şikayetçiyim doğum yapacağım hala süpürge peşinde koşuyorum bıktım

Rojin sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Değişiminde Eksik Parça Sorunu Ve Çözüm Sunulmaması

Rojin
28 Eylül 2025 19:12
Garanti Değişiminde Eksik Parça Sorunu Ve Çözüm Sunulmaması
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Dreame İade Çıkarılması Mağduriyeti

Hatice