Garanti Süreci Ve Müşteri Hizmetleri İletişim Sorunları

Tuğçe
02 Kasım 2024 14:47

Dreame V10 Pro şarjlı dikey süpürgemin kuru mercimek, pirinç ya da ufak ekmek kırıntılarını çekmemesi ve şarj süresinin çok kısalması sebebiyle müşteri hizmetlerini arayıp garanti kapsamında mı diye sordum. Garanti kapsamında gönderebilirsiniz, maksimum 20 gün içinde dönüş yapılır, masraf çıkarsa bilgilendirme yapılır, parça tedarik edilemezse yeni ürün gönderilir demişlerdi. Ürünü kargoladım. Yaklaşık 6 gün sonra 'garanti dışı arıza tespit edilmiştir' diye mesaj gönderildi. Mesajda herhangi bir detay yazmıyordu. Gönderilen linkte de 'Kullanıcı kaynaklı deforme ve yıpranma' diye açıklama yazıldığını ve 1.599 TL masraf çıkarıldığını gördüm. Bu masrafın batarya mı yoksa başka bir parçadan kaynaklı mı olduğu belirtilmemiş. Dreame müşteri hizmetlerini aradığımda detaylı bilgi göremediklerini ve mail atabileceğimi söylediler. Teknik servise ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım, mail atarak derdimi anlatmaya çalıştım fakat herhangi bir dönüş alamadım. Tekrar Dreame müşteri hizmetlerini aradım fakat müşteri hizmetleri de hattı düşürüyor. Teknik servise tekrar ulaşmaya çalıştım fakat onlara da bağlanılmıyor, muhatap bulunmuyor. Mesaj atılmasından yaklaşık bir hafta sonra da ürünüm işlem yapılmadan geri iade olarak gönderildi. Ürünüm şu an kargoda, gelmesini bekliyorum.
Dreame firması, teknik servisin yaptığı işlemlere nasıl olur da ulaşamaz, keza teknik servise müşteri olarak ben zaten her yolu denememe rağmen ulaşamıyorum. Diyelim ki batarya garanti kapsamında değildi, o zaman bana neden garanti kapsamında gönderin dediler? Ya da cihazın farklı bir sorunu varsa ve bu ücret çıkarılmışsa ben bu detayı nereden öğreneceğim? 'Kullanıcı kaynaklı deforme ve yıpranma' diye genel geçer bir açıklama yazılması karşılığında bu kadar parayı neden ödemem isteniyor? Ben şu an cihazımda ne sorun olduğunu bile bilmiyorum. Cihazımın sağlam gelip gelmeyeceği konusunda bile şüpheleniyorum. Böyle bir ürün aldığım için pişman oldum açıkçası. Hem firmanın hem teknik servisin müşteri hizmetleri kötü. Ürününüzün ve yaptığınız işlemlerin arkasında durun. Bilgi alma en doğal hakkımız, bunu bile kullanamıyoruz. Yazık!

profile profile

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Süpürgem İçin Yüksek Ücret Ve Teslim Sorunu

Ramazan
24 Eylül 2025 14:59
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
10 Eylül 2024 14:14
Dincer sonuçtan hiç memnun değil

Dincer
21 Temmuz 2025 13:51
Dreame Süpürgemin Servis Sürecinde Mağdur Edildim
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Dreame Süpürgem Servisten Arızalı Döndü, Ücret Talebiyle Mağdur Edildim

Fatma