Tansu sonuçtan çok memnun

23 Kasım 2024 23:14
Tansu'nun Teşekkür Mesajı
“İlgi alakanız için teşekkür ederim. Kısa zamanda yapıldı.”

86inç Dijitsu dg 22000 Google TV televizyon aldım. Orijinal kutusunun üstünde Netflix yazmasına rağmen Netflix hata kodu veriyor ve açılmıyor. Netflix ile iletişime geçtiğimde, Dijitsu firmasının lisansının olmadığı bilgisini aldım ve bu yüzden uygulamanın açılmadığını öğrendim. Bu durum bir aldatmacadır. Yetkili servis ve firma tarafından yardım alamıyorum. TV test result olarak çalışıyor. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

25 Kasım 2024 20:55

Bugün itibariyle kısa zamanda teknik destek sağlandı. TV normal şekline döndü. Teşekkür ederim.

25 Kasım 2024 20:57

İlgi alakanız için teşekkür ederim. Kısa zamanda yapıldı.

04 Ağustos 2025 11:58 (Şikayetten 8 ay sonra)

Teşekkür ederim

İzzet

Aynı sorun bende de var, servis gelmiyor bir türlü, servis nasıl halletti, yazilim mı attı veya televizyon ayarlarından mı halletti, yazarsanız çok memnun olurum, iyi Günler

Tansu

Merhaba. Müşteri temsilcisine mail atın. Size geri dönüş sağlıyorlar. Sorular soruyorlar sonra size servis yönlendiriyorlar. Servis USB ile gelip TV ye onların gönderdiği lisans ı yüklüyorlar. Bizim TV ler yurt dışı üretim olduğundan her TV nin kendine ait lisansı oluyormuş. Yazılımlarda sıkıntı yok.

Savaş sonuçtan memnun

Savaş
17 Şubat 2025 12:34
"Süreç uzamış olsa da sorun halledildi. Teşekkürler..."

Cemrehan
15 Ocak 2025 20:44