Osman sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2023 00:58

Dijitsu 65ds8500 TV Wi-Fi görmeme sorunu oluştu. Fabrika ayarlarına döndüğümde bu sefer ekrandaki görüntüler birbirine girdi. 2 farklı ekran üst üste binmiş gibi görünüyor. Nasıl düzelteceğiz, yardımcı olunursa bir an evvel çok iyi olacak. Bekliyorum. Çözüme kavuşmasını

15 Eylül 2023 17:43

Bu sorunla karşılaşan buraya yorum atsın çift ekran ekran kayması ve diğer ayarlar panel ayarından ayarlamayı öğrendim firma cevap vermedi çözümde sunmadı yine terzi kendi söküğünü dikti

Halime

Merhaba, bende ekran çizik çizik oluyor bunu nasıl düzeltebilirim?

Osman

Sizinkini bilemiyorum bendeki sorun çift ekran yansımasıydı muhtemelen tabii ki tahminen söylüyorum ekran ledlerinizden kaynaklı olabilir servise götürmeyin derim LED sipariş edip kendiniz değiştirirseniz çok uygun fiyata getirmiş olursunuz ama emin olmak isterseniz servis ücreti verip sorunu tespit ettirebilirsiniz

Taner

Benzer sorun bende de var yardımcı olursan sevinirim.

Osman

Menü tuşuna basıp 1147 tuşla 2 saniye sonra bir ekran gelecek oradan panel ayarlarını bul panel ayarlarında ekran modu 2 ekran diye seçili oluyor muhtemelen orayı tek ekrana alıp fişi çekip geri takınca düzeliyor panel ayarlarının kodu değişiyor Youtube.com'dan marka modele göre bulabilirsin farklı kodlar var ama tüm sorunlarını bu panelden giderebilirsin

Adil sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu 65DS8500 Televizyonda Youtube Uygulaması Sorunu Ve Teknik Destek Eksikliği

30 Ekim 14:04

31 Mayıs 2023 00:10
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu Ayıplı Mal, Kusurların Giderilmemesi

Sercan