Resmi Tatilde Resmi Kuruma Dağıtım Yapmaya Çalışan MNG Kargo

Resmi Tatilde Resmi Kuruma Dağıtım Yapmaya Çalışan MNG Kargo
23 Nisan 2024 21:33972

Hepsiburada'dan 62552303024752 numaralı siparişim MNG Kargo'ya 5271******68 takip no ile verildi. Ancak adresim iş yeri adresi ve devlet kurumu olduğu belli halde resmi tatil olan 23 nisanda dağıtıma çıkarıldı ve akşamında "Gönderinizi mavigöl biriminden 3 iş günü içerisinde hafta içi 17.00, Cumartesi 14.00'e kadar teslim alabilirsiniz." Şeklinde mesaj geldi. Devlet kurumu olduğu belli olan bir adrese resmi tatilde nasıl dağıtım yapmayı planlıyor acaba MNG Kargo! Bu rezil durum yüzünden neden ben mağduriyet yaşıyorum? Hepsiburada ile görüştüğümde tekrar dağıtıma çıkmayacakları ve kendim gidip almam gerektiği söylendi. Yapılan şey çok ayıp ve mağdur edici. Daha önce de eşimin kargosunu kaybetmişlerdi ve herhangi bir telafisi olmadı ilk kez sorun yaşamıyoruz yani MNG Kargo ile. Gördüğüm en rezil kargo şirketisiniz!

23 Nisan 2024 21:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Kurulduğu ilk günden itibaren sektördeki yeniliklerin öncüsü ve uygulayıcısı olan MNG Kargo, hizmet verdiği tüm kişi ve kuruluşların ihtiyaçlarına en hızlı ve güvenli şekilde çözüm üretip, var olan çalışma birlikteliğini yarınlara geliştirerek taşımaktadır. Müşterilerimizden gelen şikayetleri bu kapsamda kurumsal markamızın varoluş hedefine hizmet eden önemli bir fırsat olarak görerek titizlikle değerlendirmekte ve süreç çalışmalarımızda dikkate almaktayız. Bu kapsamda öncelikle görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için ayrıca teşekkür ederiz. Çözüm merkezimiz yaşadığınız sürecin memnuniyete dönüştürülmesi için çözüm alternatiflerini oluşturuyor ve sizinle hızlı bir şekilde irtibata geçecektir. Saygılarımızla MNG Kargo Müşteri Deneyimi Müdürlüğü #İşimizdeÖncüyüz #SorumluluğumuzBüyük

Esra
24 Nisan 2024 15:26

Sorunum buraya yazdıktan sonra çözüme ulaştırıldı ve kargom teslim edildi. Keşke şikayet etmeye gerek kalmadan bir çözüm sunulsaydı. MNG Kargo pişmanlıktır.

MNG Kargo'dan Teslim Adresinden Başka Adrese Teslim Kampanyası

15 Eylül 2023 12:36458

"Teşekkür ediyorum"

29 Nisan 2025 11:25295

"Çözüme ulaştırılması açısından hiç umudum yoktu ama sorunum çözüldü ve kargo bana ulaştırıldı. Çözüme ulaşmama yardımcı olan e**** hanım a ve sorunumu ilettiği üst birimdeki arkadaşlara ne kadar teşekkür etsem azdır."

Kargom Teslim Edilmeden İade Edildi, Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

MNG Kargo Sipariş Tesliminin Yapılmaması Ve Oluşturduğu Mağduriyet.

21 Temmuz 2023 08:10321

"İletişim ve sorun çözümü için teşekkür ederim 👍"

MNG Kargo Paketi Teslim Etmiyor, "teslimat Denemesi" Yapıyor

19 Eylül 2023 00:27862

Hepsiburada'dan verdiğim sipariş 13.09.2023te MNG Kargo'ya verildi. Geçmiş tecrübelerim sebebiyle MNG ile çalışan satıcı...

MNG Kargo Paketi Teslim Etmiyor, "teslimat Denemesi" Yapıyor

MNG Kargo Kargonun Teslim Edilmemesi

21 Aralık 2023 14:15516

"Bahse konu personele gerekli uyarıların yapılacağını umuyorum. Şimdiden çok teşekkürler"

MNG Kargo Paketimi Adresime Teslim Etmedi

MNG KargoPaketimi Adresime Teslim Etmedi

Nihal
MNG Kargo Çalışan Saldırısı Ve Mağduriyeti!

MNG Kargo ÇalışanSaldırısı Ve Mağduriyeti!

Kübra

Öne ÇıkanKonular