MNG Sultangazi Sanko Şubesi

MNG Sultangazi Sanko Şubesi
24 Mayıs 2024 10:07809

MNG Kargo İstanbul Sultangazi Sanko Şubesi'ne kargo gönderildi fakat eve bile gelmeden kargoyu iade sürecini başlattılar. Kargomu şubedeki arkadaşlara sordum, 'Şubeye gelip teslim almanız gerekiyor,' diye söylediler. 'Neden?' dedim, 'Adrese gelmişler, sözde gelip evde olmadığımızı söylediler,' oysa eve gelen giden yok. Ama bana gelen SMS'te, 'Yoğunluktan sebep ürününüzü teslim edemedik, üzgünüz,' diye mesaj atmışlar. Ekran fotoğraflarını paylaşıyorum. Maalesef bu MNG Sanko Şubesi her zaman bunu yapıyor. Defalarca şikayet ettim, müşteri hizmetlerine şikayet ettim, şubeyi ama hiçbir aksiyon alınmıyor.

24 Mayıs 2024 10:41 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Sayın Burak C. MNG Kargo - a company of DHL'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. MNG Kargo - a company of DHL olarak, yirmi yılı aşkın süredir, kusursuz teslimat ile herkesin hayatına değer katma ve sektördeki yeniliklerin öncüsü olma vizyonumuzla, müşterilerimize dünya standartlarında hizmet sunmaya devam ediyoruz. Müşterilerimizden aldığımız tüm geribildirimleri hizmet standartlarımızı yükseltmek için önemli bir fırsat olarak değerlendiriyor, bu verileri analiz ederek operasyonlarımızı daha iyi hale getirmek için kullanıyoruz. Bu kapsamda çözüm merkezimiz temsilcimiz Yunus, MNG Sultangazi Sanko Şubesi konulu ve 28867190 numaralı başvurunuzun memnuniyete dönüştürülmesi için çözüm alternatiflerini oluşturuyor ve sizinle hızlı bir şekilde irtibata geçecektir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü şikâyet, bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi ilettiğiniz takdirde de sizinle irtibata geçilecektir. Görüş, talep ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, MNG Kargo - a company of DHL Müşteri Deneyimi Müdürlüğü

Burak
28 Mayıs 2024 12:55

4 kere müşteri hizmetleri aradı ve kargoyu size ileteceğiz dediler ilk aramada şikayetimi öğrendiler anlattım ikincisinde kargoyu siz alabilir misiniz dediler şube ile aynı taktiği yaptılar ben almayacağım dedim uçuncu aramalarında ise gönderiyoruz size dedilerndorduncu aramalarında bugün veya yarin kargoyu tekrar dağıtıma çıkartıyoruz dediler bugün uc gün oldu ve hala kargo gelmedi kusura bakmayın ama hem siz hem de şubeleriniz hepsi samimiyetsiz insanlarsınız arkadaşlar tercih etmemeye calisin büyük mağdur olursunuz kargoculuk değil kargoyu alıp şubeye getirip şubede teslim almamızı isteyen kargo firmasi bu MNG bir daha asla çalışmam kimseyide çalıştırmam.

MNG Kargo Sanko Şubesi Gelen Kargoları Adrese Teslim Etmiyor.

26 Aralık 2023 22:281.341

"Süreç olumlu olarak sonuçlandı. Müşteri hizmetleri Ayşe hanıma teşekkür ederim."

MNG Kargo Teslimat Gecikmesi Ve İletişimsizlik Sorunu

13 Kasım 2023 14:00940

Yıllardır farklı kargo şirketlerinden değişik gönderiler yaptım. Geçen Çarşamba kargo gönderildi. Bugün Pazartesi hala h...

1 Destek

MNG Kargo Sankop Sorumsuzluğu

17 Ekim 2023 14:13181

MNG sankop şubesi 1 hafta önce Trendyol'dan aldığım ürün aynı gün MNG Kargo'ya verildi. Siparişimin ertesi günü kargom t...

Sanko MNG Kargo Kargom Teslim Edildi Gözüküyor Ama Teslim Edilmedi

16 Mart 2024 09:42800

"Emine hanıma yönlendirmesinden dolayı teşekkürler"

MNG Kargo'nun Sürekli Tekrarlanan Teslimat Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği

6 Haziran 2024 23:14271

"Aradılar kibar ve nazik konuşma için teşekkür ederim"

Tümünü Gör
DHL Ecommerce Türkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

DHL EcommerceTürkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

Arda
DHL Ecommerce Türkiye Hasarlı Teslimat

DHL EcommerceTürkiye Hasarlı Teslimat

Silvan
DHL Ecommerce Türkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

DHL EcommerceTürkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

Efe
DHL Ecommerce Türkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL EcommerceTürkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL Ecommerce Türkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

DHL EcommerceTürkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

Burcu
DHL Ecommerce Türkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

DHL EcommerceTürkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

Rugeyyanur

Öne ÇıkanKonular