MNG Sultangazi Sanko Şubesi

MNG Sultangazi Sanko Şubesi
24 Mayıs 2024 10:07

MNG Kargo İstanbul Sultangazi Sanko Şubesi'ne kargo gönderildi fakat eve bile gelmeden kargoyu iade sürecini başlattılar. Kargomu şubedeki arkadaşlara sordum, 'Şubeye gelip teslim almanız gerekiyor,' diye söylediler. 'Neden?' dedim, 'Adrese gelmişler, sözde gelip evde olmadığımızı söylediler,' oysa eve gelen giden yok. Ama bana gelen SMS'te, 'Yoğunluktan sebep ürününüzü teslim edemedik, üzgünüz,' diye mesaj atmışlar. Ekran fotoğraflarını paylaşıyorum. Maalesef bu MNG Sanko Şubesi her zaman bunu yapıyor. Defalarca şikayet ettim, müşteri hizmetlerine şikayet ettim, şubeyi ama hiçbir aksiyon alınmıyor.

24 Mayıs 2024 10:41 (Şikayetten 33 dakika sonra)
Burak
Burak
28 Mayıs 2024 12:55

4 kere müşteri hizmetleri aradı ve kargoyu size ileteceğiz dediler ilk aramada şikayetimi öğrendiler anlattım ikincisinde kargoyu siz alabilir misiniz dediler şube ile aynı taktiği yaptılar ben almayacağım dedim uçuncu aramalarında ise gönderiyoruz size dedilerndorduncu aramalarında bugün veya yarin kargoyu tekrar dağıtıma çıkartıyoruz dediler bugün uc gün oldu ve hala kargo gelmedi kusura bakmayın ama hem siz hem de şubeleriniz hepsi samimiyetsiz insanlarsınız arkadaşlar tercih etmemeye calisin büyük mağdur olursunuz kargoculuk değil kargoyu alıp şubeye getirip şubede teslim almamızı isteyen kargo firmasi bu MNG bir daha asla çalışmam kimseyide çalıştırmam.

Bülent sonuçtan çok memnun

26 Aralık 2023 22:28
"Süreç olumlu olarak sonuçlandı. Müşteri hizmetleri Ayşe hanıma teşekkür ederim."

13 Kasım 2023 14:00
Serpil sonuçtan çok memnun

21 Haziran 2023 20:05
"24 saat geçmeden sorunum çözüldü, kargomu teslim aldım. Bu kadar kısa sürede sorunumu çözdüğü mağduriyetimi giderdiği için Muhammed beye çok teşekkür ederim."

17 Ekim 2023 14:13
Nisa sonuçtan memnun

16 Mart 2024 09:42
"Emine hanıma yönlendirmesinden dolayı teşekkürler"

DHL eCommerce Türkiye Kategorileri