Lina sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank Müşteri Hizmetleri Bilgi Eksikliğinden Kaynaklı İcraya Düşme

Denizbank Müşteri Hizmetleri Bilgi Eksikliğinden Kaynaklı İcraya Düşme
09 Eylül 2024 12:41

Denizbankasında 8.000₺ civarında kredi kartına sahiptim. Aylar öncesinden borcumu kapattım ve teyit etmek için müşteri hizmetlerini aradım. Uygulama üzerinden son borcumu kapattım ve başka borcum yok değil mi? Artık kartı kullanmak istemiyorum, uygulamayı silsem olur mu? diye sorular sordum. Karşıdaki temsilci de başka borcumun olmadığını, dilersem uygulamayı silebileceğimi söyledi. Ben hukuka göre borcumla ilgilenip kapatıp üstüne müşteri hizmetlerini arayıp teyit ettirmeme rağmen aylar sonra Yon Hukuk'tan bana mesaj geliyor. İcra/Haciz işlemine dair. Ben o parayı birazdan gidip ödeyeceğim fakat, müşteri hizmetleri borçları görüntüleyebilen bir yetiye sahipken defalarca sormama rağmen beni neden yanlış yönlendirdi? Ek hesabım varmış haberim yok. Eğer orada bir borç görüntüleniyorsa neden bana bilgilendirme yapılmadı? Numaramı da değiştirdiğim için sonrasında bankadan hiçbir şekilde mesaj iletisi almadım. Bu konunun üstüne düşülmesini istiyorum. Müşteri hizmetlerinin yanlış yönlendirmesi yüzünden ben zor durumda kaldım. Şu an son görüşmenin dinlenilmesini talep ediyorum.

09 Eylül 2024 12:24

Ek olarak konu ile ilgili Müşterisi değilmişim diye müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Müşterisi değilim ama ne hikmetse borçlusuymuşum?

10 Eylül 2024 09:51 (Şikayetten 21 saat sonra)
14 Eylül 2024 23:07

Bilgilendirme yapan olmadı, sadece iletişim bilgimin güncelliğini doğrulamak adına arama yapıldı.

20 Eylül 2024 11:36

Hala iletişime geçen olmadı?

02 Aralık 2024 16:28

Aralık ayına girdik, hala bir çözüm yolu bulunamadı. Müşterilerinizle böyle mi ilgileniyorsunuz?

Behican sonuçtan hiç memnun değil

Behican
27 Temmuz 2023 09:31
Denizbank'ın Talepleri Yanlış Sonuçlandırması!
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank'ta Kapanmayan Hesap Ve Bitmeyen Borç Sorunu

24 Mart 2025 18:57

18 Mayıs 2025 11:46
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Beklenmedik Borç Tahsilatı Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Şerife