Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank Hesabındaki Bloke Olayı

Denizbank Hesabındaki Bloke Olayı
11 Haziran 2024 21:43

Denizbank'a olan icra borcumu 4 ay önce ödememe rağmen hesabımdaki blokeyi kaldırmadı. Denizbank avukatı U*** O**** ile görüşmeme rağmen hesabımdaki bloke kaldırılmadı. Hesabımdaki bloke kalkmaz ise olayı Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyacağımı bildirmek istiyorum. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini talep ediyorum.

12 Temmuz 2024 16:58

Denizbank icra borcum için 30/01/2024 tarihinde Denizbank vekili avukat umut orman adına, Belirtmiş olduğu 70.100 TL para gönderdim. 6aylık süreç içerisinde hesabımdaki bloke kalkmamıştır Banka ile görüştüğümde icra dairesi ile görüşün diye mesaj attılar, Adıma tuyap vatandaş portalından baktığımda borç veya açık icra dosyası yoktur. İcra dairesi ile görüştüğümde adınıza kayıtlı açık dosyanız bulunmamaktadır banka kedisi inisiyatif kullanarak bloke koymuş diye bilgi verdiler. Resmi tefeci olan Denizbank hesabımdaki paraya kendisi inisiyatif kullanarak bloke koymuştur Hesabımdaki bloke kalkmaması durumunda olayı mahkeme sürecine taşıyacağımı kaybettiğim iş kaybı yol masraflarını avukatlık ve mahkeme süreçlerinde oluşacak masrafların Denizbank tarafından karşılanmasını talep edeceğimi bildirmek istiyorum.

Ek
denizbank-hesabindaki-bloke-olayi-2.jpg
12 Haziran 2024 05:36 (Şikayetten 7 saat sonra)
Ahmet
Ahmet
13 Haziran 2024 14:31
denizbank-hesabindaki-bloke-olayi-1.jpg

Siz ne kadar sorumsuz bir bankasınız sizin vekâlet verdiğiniz eşit avukatlık bürosuda sizin gibi sorumsuz borcun ödenmesi için tehdit ederken borcu ödedikten sonra muhatap bulamıyorum Söyledikleri Kartal Anadolu adliyesi icra bölümüne gönderecek o bölgede elemanımız yok diyerek kendimin gitmesini istediler bende gittim Borcumun hepsini ödememe rağmen icra müdürlüğüne gittiğimde icra harcı çıkmış olup tekrar onu da ödedim siz ona rağmen hesabımdaki blokeyi kaldırmayarak utanmayarak cevap mesajı gönderiyorsunuz Bölmeyi kaldırmak sizin vekâlet verdiğiniz eşit hukuk bürosunun sorumluluğundadır bugün üç defa aramama rağmen eşit hukuk bürosuna ulaşamadım Üç iş günü içerisinde hesabımdaki bloke kalkmaz ise Denizbank ve eşit hukuk bürosu hakkında suç duyurusunda bulunacağımı beyan ederim.

08 Nisan 2024 18:14

31 Aralık 2023 14:47

Yağmur
01 Mayıs 2024 12:11

Oğuzhan
04 Şubat 2024 12:04
Metin sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 13:48

Denizbank Kategorileri