20 Mart 2024 10:03

2021 tarihinde sıfır olarak satın aldığım DemirDöküm Nitromix markalı kombim, 02.02.2024 tarihinde arıza yaptı. Bunun üzerine yetkili servisi aradım. Servis, garantinin iki ay önce sona erdiğini ve servis ücreti olarak 1419 TL ödeme yapmam gerektiğini, ekstra parça değişimi olursa parça ücretinin de ödeneceğini belirtti. Kabul ederek 1419 TL ödeme yaptım. Ertesi gün, 03.02.2024 tarihinde servis geldi. Daha önce hiç tamir görmemiş olan kombimin kapağını açarken kapağın tırnaklarını kırdı ve gerekli aletleri yanında getirmediği için benden alet istedi. Benim şikayetim, peteklerin ısınmaması ve sıcak suyun gelmemesiydi. Servis elemanı, tesisatın tıkalı olduğunu ve temizlenmesi gerektiğini söyledi. Tesisatçı çağırıp durumu düzeltebileceğimi belirtip gitti; ne bir bakım ne de bir temizleme işlemi yaptı. Tavsiyesi üzerine tesisatçı çağırdım ve tesisatımı 1500 TL karşılığında temizlettim. Ancak tesisatçı, tesisattan herhangi bir pislik çıkmadığını belirtti. Kombiyi tekrar kontrol ettiğimde sorunun devam ettiğini gördüm. Tekrar servisi arayarak durumu izah ettim ve servis elemanını yönlendirdiler. Durumu anlatmama rağmen 'Ben servis değilim, ne yapabilirim?' şeklinde yanıt aldım. Bunun üzerine tanıdığım bir ustayı çağırdım ve kombinin içindeki eşanjörün tıkalı olduğunu tespit etti. Yeni bir eşanjör alıp değiştirdik ve sorunum çözüldü. Bu süreçte gereksiz yere servise ödediğim ücretin iadesini talep ediyorum. Yetkili servisiniz, temsil ettiği kombinin arızasını gideremedi. Bu konu hakkında Tüketici Hakları'na başvuru yaptım ve sonuna kadar mücadele edeceğim. 21205000100194712010062355N6 seri numaralı 0010019471 model kombim ile ilgili yaşadığım mağduriyetin giderilmesini istiyorum.

20 Mart 2024 10:09 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Okan sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Haksız Ücretlendirme Ve Çözülmeyen Kombi Arızası

13 Aralık 2024 16:39
Evrim sonucu yetersiz buldu

DemirDöküm Arızalı Nitromix Takıldığı Halde Baştan Sona Yaşatılan Mağduriyet

04 Mart 2024 21:28
Sadık sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 11:45
Rifat sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 18:25

26 Aralık 2023 22:28