10 Eylül 2024 15:08

Decathlon dan oğlum için aldığım Oxelo mid7 Scooter arka tekerleği zamanla deforme oldu, yedek parça gereklidir. Yaz başından beri Çorlu mağazaya yedek teker gelmesini bekliyoruz. Daha önceden internet stoklarını kontrol edin dendi şimdi de "bu gelmez piyasada muadil var hatta aliexpress ten" alabilirsiniz dendi. Firmanız ürünü satıp yedek parçasını tedarik etmeyerek satış sonrası hizmetler yönetmeliğine aykırı davranmaktadır. Bu yedek parçanın Çorlu mağazanıza derhal getirilmesini rica ederim. Yedek parçanın gelmemesi durumunda CİMER kanalı üzerinden ticaret Bakanlığına şikayette bulunacağımı bildirmek isterim.

11 Eylül 2024 09:02 (Şikayetten 17 saat sonra)
17 Eylül 2024 08:36

Merhaba , Talebiniz ile ilgili mağazamız ile yaptığınız görüşme sonucu şikayetiniz sonuçlandırılmıştır. Daha iyi bir alışveriş için buradayız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
09 Nisan 2025 12:14
Sinan sonuçtan çok memnun

10 Ekim 2024 14:35
"Hem Optimum hem de Maltepe Decathlon da çalışanlar benimle çok ilgilendi. Eğer ürünümü sıfır kutusunda başka bir ürünle değişmiş olsalardı bende rahatsız olurdum. Bendeki ürünün aynısının teşhir olanı vardı. Ben teklif ettim. Onlarda kabul etti. Ücretsiz olarak ürünü değiştirdiler. Maltepe şubesine ayrıca teşekkür ederim. Maldan değil de, kardan zarar olsun diye, bende bayağı ürünler satın aldım. Mutlu müşteri mutlu satıcı :)"
Ahmet sonuçtan çok memnun

06 Ağustos 2025 00:00
"Ürünüm zamanından önce geldi Teşekkür ederim"

Decathlon'dan Alınan Ürünlerde Yedek Parça Ve Teslimat Sorunu

28 Ağustos 2025 00:18