Zehra sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2024 00:03

Merhaba
20.10.2022 de erkek kar montu alıp kullanmış olduğum, kar montu ürününde çeşitli yerlerinde açılma ve renk solmaları mevcut olduğunu fark ettim. Makine de asla yıkanmadığı halde. Fark edersiniz ki kar montu dedim ne kadar fazla giyilmiş olabilir. Ürünün şikayetini belirtmek üzere bugün 09.03.2024 tarihinde saat 15.00 16. 00 suları içerisinde faturam ile Sur Yapı marka AVM Decathlon mağazasına gittim. Decathlon mağazası içerisine girerken değişim ve iade yazısını görüp danışmana başvurdum. Danışmanda bir hanımefendi ve beyefendi vardı. Bizimle beyefendi iletişime girdi. Ve şikayetimi belirtip ürün üzerindeki şikayetlerimi yani sökülmeleri renk solmalarını gösterdim. Ürünün sadece su geçirmezlik ve fermuar bozukluğu şikayeti üzerine yardımcı olabileceklerini belirttiler. Ürünün garanti kapsamında olmadığını söylediler. Üründeki sökülmeleri, yırtılmaları ve renk solmasını görmezden gelip hiçbir şekilde yardımcı olmaya çalışılmadı. Sonra başka bir hanımefendiyi çağırdılar. Ve hanımefendi de asla yardımcı olmadı. Benim mağduriyetimi gidermek adına hiçbir şekilde yönlendirme yapılmadı.

11 Mart 2024 09:09 (Şikayetten 1 gün sonra)
11 Mart 2024 18:39

Merhaba Zehra Hanım, Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Gökay sonuçtan çok memnun

30 Eylül 2023 21:29

15 Ocak 2024 09:26
Mustafa sonuçtan çok memnun

02 Ocak 2025 17:21
"Decathlon WhatsApp müşteri ilişkileri uzmanından Ömer Bey'e çok çok teşekkür ederim. Şikayetimi söyledikten sonra ürünü tekrardan kargoya verdim. Barkod numarasını WhatsApp üzerinden gönderdim ve ürünün ellerine geçmesini beklemeden yeni ürünü tarafımca gönderim sağladılar. Ömer Bey'e çok teşekkür ederim"
Decathlon'dan Aldığım Hatalı Ürün Ve İlgisiz Hizmet
Decathlon'dan Aldığım Hatalı Ürün Ve İlgisiz Hizmet
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2024 19:14

Decathlon Kategorileri