Onur sonuçtan çok memnun

Decathlon Termos Kapağı Temini Sorunu

Decathlon Termos Kapağı Temini Sorunu
03 Mayıs 2023 20:19
Onur'un Teşekkür Mesajı
“Marmara Forum mağazanızda sorunumu çözmede yardımcı olan Quecha temsilcisi Gülay Hanım'a teşekkür ediyorum.”

Decathlon Marmara Forum mağazasından Quechua markalı 1,5 litrelik termos aldım. Ancak kapağı ik kullanım için temizlerken çatladı. Değişim talep etmedim ama kapak temin etmek için mağazaya başvurdum. Bana küçük termosların kapağı olduğunu benim aldığım termosun kapağının satışı olmadığını söylediler. Maille genel merkeze ulaşırsak belki kapak temin edilebileceğini belirttiler. Ancak müşteri hizmetleri kapak temin edemeyeceklerini belirtti. Piyasada kapak olmadığı için de termosu kullanamıyorum. Küçük termosların kapağının satılması ama bu termosun kapak satışının yapılmamasının bir mağduriyet yarattığını düşünüyorum. Müşteri memnuniyeti açısından böyle iyi bir markada satılan bir ürünün yedek parçası olması gerektiğini ve yoksa da fabrikasında birkaç tane yedek kapak üretilebileceğini düşünüyorum. Bu konuda firmanızdan bir çözüm bekliyorum. Destek verebilirseniz sevinirim.

04 Mayıs 2023 10:05 (Şikayetten 13 saat sonra)
Onur
Onur
09 Mayıs 2023 06:50

Decathlon Termos Kapağı 1 Yıl Sonra Çıkmaya Başladı Mağduriyet Yaşıyorum

10 Ekim 2025 11:46
Decathlon Termos Kapağı 1 Yıl Sonra Çıkmaya Başladı Mağduriyet Yaşıyorum
Murat sonuçtan çok memnun

10 Haziran 2025 00:06
"Decathlon un hizmet kalitesi gene şaşırtmadı. Sağ olsunlar problemim çözüldü."
Muhammet sonuçtan çok memnun

Muhammet
24 Mayıs 2025 12:38
"Decathlon'a teşekkür ederim. Sorunumu çözdüler."
Quecha Termosun Kapağı Kırıldı, Yedek Parça Ve Destek Sağlanmıyor

21 Nisan 2025 23:12