Decathlon Sırt Çantası İade Alınmadı

02 Ekim 2024 20:31
Tolga
Tolga
30 Eylül 2024 21:03

İade süreci tamamen mağazadaki kişilere bırakılmış ve kişiler keyfiyetlerine göre davranıyorlar, 60 günlük iade süreci sloganının karşılanmadığı aşikar

03 Ekim 2024 09:18 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba Tolga Bey , Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Gıyasettin sonuçtan hiç memnun değil

10 Yıllık Garantili Çanta Üretim Durdurulduğu İçin Değiştirilemiyor

Gıyasettin
20 Şubat 01:30
10 Yıllık Garantili Çanta Üretim Durdurulduğu İçin Değiştirilemiyor

12 Nisan 21:06
10-yillik-garanti-icin-fis-sarti-musteriyi-hayal-kirikligina-soktu-1.jpg
Çisem sonuçtan çok memnun

21 Eylül 2025 15:13
"Şikayetim üzerine bir yanıt alamadım ama mail üzerinden canta stoğa girdiğinde ulaşırsam fiyat farkı için bir hediye çeki tanimlayacaklarini, hediye ckeiyle satin alabileceğimi belirttiler. Süreç çok daha kolay yönetilebilirdi ama en azından çözüm sunuldu."
Ahmet sonuçtan memnun

06 Eylül 2025 02:28
"Yıl boyunca severek kullandığım çantamın fermuar tamiri için başvuruda bulunmuştum. Bu süreçte tamir imkanı olmasa da, yeni model ile değişim yapıldı. Eski çantam (2019 versiyonu) yaklaşık 1000 güne yakın aktif kullanım sağladı ve bu süre boyunca son derece memnun kaldım. Yeni gelen 2025 model çanta da oldukça benzer, sadece 3–4 küçük fark var. Tasarımda bazı eksiklikler azaltılmış, genel kalite yine çok iyi. 10 yıl fermuar garantisi vermeniz de ayrıca güven verici. İlginiz ve müşteri memnuniyetine verdiğiniz önem için teşekkür ederim. Gerçekten mutlu oldum."
decathlondan-sadece-para-iadesi-teklifiyle-magdur-edildim-tamir-veya-muadil-urun-istiyorum-1.jpg

03 Haziran 2025 23:52
Garantili Çantam Kısa Sürede Hasar Gördü, Mağaza İlgisiz Kaldı