Levent sonuçtan çok memnun

Decathlon Halı Saha Ayakkabısı

03 Kasım 2023 10:09
Levent'nin Teşekkür Mesajı
“İlginiz için çok teşekkür ederim değişim yapıldı”

14.08.2022 tarihinde Decathlon dan kipsta marka halı saha ayakkabısı aldım. Onlarca marka varken Decathlon temsilci bayan arkadaşın ürünü anlatırken 2 yıl garantili açılmada direk getirebilirsiniz kendiri ürünümüz diyerek bana pazarladığı halısaha ayakkabısını firmaya güvenerek markaya güvenmesemde firma garanti veriyor diyerek aldım. Sonuç 1 yıl sonra sağ ön tarafından açılma gerçekleşti ve mağazaya gittiğimde aldığım cevap beni şok etti. Cevap biz ön tarafın açılmasına garanti vermiyoruz yanlar açılışsa garanti kapsamına giriyor oldu. Ne diyeceğimi bilemedim şok oldum koskoca Decathlon. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

03 Kasım 2023 09:59

14.08.2022 tarihinde Decathlon dan kipsta marka halı saha ayakkabısı aldım. Onlarca marka varken Decathlon temsilci arkadaşın 2 yıl garanti açılma söz konusu olduğunda direk getirin kendi markamız demesi ile firmaya güvenerek direk aldım. Sonuç 1 yıl sonra sağ ön taraf açılma yaptı ve firmaya gittiğimde aldığım cevap şok edici oldu. Cevap biz ön tarafın açılmasına garanti vermiyoruz yanlar açılır ise garanti dahilinde dendi. Tartışmadan çıktım çünkü şok olmuştum koskoca Decathlon. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

06 Kasım 2023 10:54 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba Levent Bey, Öncelikle yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yardımcı olabilmemiz için hangi mağazamızla görüşme sağladığınızı belirtmenizi rica ederiz. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

07 Kasım 2023 12:01

Merhabalar ilgilendiğiniz için teşekkür ederim Melikgazi / Kayseri Kayseri Park AVM içerisinde bulunan mağazanızdan alıdım ve ertesi gün gittiğimde hala satıcı arkadaşlar herhangi bir yerin açılmasını belirmeden açılırsa getir diyorlar lütfen mağduriyetimi çözmenizi rica ediyorum

08 Kasım 2023 11:42
16 Kasım 2023 13:13

Merhaba, Talebiniz ile ilgili yaptığınız görüşme sonucu şikayetiniz sonuçlandırılmıştır. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

12 Aralık 2023 16:03

İlginiz için çok teşekkür ederim değişim yapıldı

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2023 19:43
Decathlon Ürün Garantili Sorunu
Decathlon Ürün Garantili Sorunu
Haluk sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2023 16:53

Özgür
07 Haziran 2023 20:02
Mehmet sonuçtan çok memnun

20 Temmuz 2024 14:21
"Decathlon büyük bir marka, teşekkürler."
Decathlon Garanti Kapsamındaki Ürüne Çözüm Sunmuyor.
Abdulkadir sonuçtan memnun değil

Decathlon Kalenji Ayakkabı File Yırtılması