Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 11:23

Decathlon'dan hediye olarak alınan bisiklet çalındı, bisikletin faturası mevcut. Emniyet yetkilileri ve savcılık bisikletin şasi numarası/seri numarasını istiyor, faturanın üstünde yazmıyor. Talep ediyorum:
Decathlon'dan gelen cevap ise bisikletin üzerinde yazıyor. Yahu bisiklet çalındı, bende biliyorum orada yazdığını adam üzerindeki etiketi bana bırakmamış bisikletle gitti o numara!
Bu çıkmaza acilen çözüm bulunmalı.

15 Temmuz 2024 09:48 (Şikayetten 1 gün sonra)
16 Temmuz 2024 10:26

Merhaba Süleyman Bey , Öncelikle yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konuyu incelemeye aldık. İlgili ürünün fiş / faturasını paylaşabilir misiniz ? Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

18 Temmuz 2024 17:28

Merhaba Süleyman Bey , Sisteme kayıtlı iletişim numaranızı aradık fakat ulaşım sağlayamadık. Müsaitliğinizi belirtmeniz durumunda konu ile ilgili tarafınıza destek sağlayacağımızı bilmenizi isteriz. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

18 Temmuz 2024 20:21

Merhaba, Fatura ektedir. Saygılarımla,

01 Ağustos 2024 09:13

Merhaba Süleyman Bey , Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Hüseyin sonuçtan çok memnun

Hüseyin
26 Haziran 2023 20:16
"Geri dönüş için teşekkür ederim"
Nahit sonuçtan çok memnun

01 Şubat 2024 11:24
"Marka ürününün arkasında durarak Laptopumun tamiri mümkün olmadığı için daha iyisiyle değiştirdi. Laptop elime geçti çok memnun kaldım. Özellikle Büşra Hanım başta olmak üzere HP Türkiye firması ve çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum."
Şahap sonuçtan hiç memnun değil

Decathlon Bisiklet Faturası Seri Numarasıyla Yeniden Düzenlenemiyor

28 Ağustos 2025 20:28
Halil sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 14:02
Decathlon Garanti Sürecinin 68. Günü
decathlon-garanti-surecinin-68-gunu-1.pdf
Seda sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 16:35
Decathlon Kategorileri