Muhammed
19 Kasım 2024 10:20

D-Smart üyesiyim. 17 Kasım tarihinde taahhütnamem dolduğundan müşteri hizmetlerini arayıp interneti yenileyip TV üyeliğini iptal işlemini yaptım. Bir gün sonra Adana Seyhan'da bulunan Star Elektronik D-Smart bayisine TV kutusunu teslim etmeye gittiğimde benden 400 TL depo ücreti istediler. Ben de orada müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetleri yetkilisi, asla böyle bir ücretin olmadığını, kesinlikle ücret alınmaması gerektiğini ifade etmesine rağmen bayideki yetkili tamamıyla keyfi bir şekilde parada ısrarcı oldu. İade işlemimi gerçekleştirmedi. Ben de orada telefondan müşteri hizmetleri yetkilisinin yönlendirmesiyle şikayet kaydı oluşturup kutuyu iade edemeden çıkmak zorunda kaldım. Talep edilen 400 TL'yi asla ödemeyeceğim. TV kutusunun 7 iş günü içerisinde iadesi gerektiğinden şu ana kadar tarafıma dönüş olmadı. Acil bir şekilde D-Smart'tan ilgilenmelerini rica ediyorum.

19 Kasım 2024 10:21

D Smart üyesiyim 17 kasımda taahhütnamem doldu müşteri hizmetlerinden interneti aboneliğini yenileyip TV aboneliğini iptal ettirdim bir gün sonra 18 kasımda Adana Seyhan ilçesinde bulunan D Smart bayisine iade etmek istediğim TV kutusu için benden 400 TL depo ücreti talep edildi orada müşteri hizmetlerini aradım telefondaki yetkilinin böyle bir ücretin olmadığı ve asla alınmaması gerektiğini belirtmesine rağmen bayideki yetkili ısrarla para istemeye devam etti ve iade işlemimi yapmadı bende telefondaki yetkilinin yönlendirmesiyle şikayet kaydı oluşturdum. 7 iş günü içerisinde iade işleminin yapılması gerektiğinden şu ana kadar tarafıma dönüş yapılmadı D Smart'tan acil şekilde ilgilenmelerini rica ediyorum.

20 Kasım 2024 17:10 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Muhammed Bey, Ben Gökhan, yazılı destek uzmanıyım. Destek almak istediğiniz konu hakkında 19.11.2024 tarihinde tarafınıza bilgi aktarımı sağlanmıştır. Bayimizi ziyaret ettiğinizde gereken destek sağlanacaktır. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

Fidan
09 Ekim 2024 13:37
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
16 Eylül 2024 20:16
Kamer sonuçtan hiç memnun değil

Kamer
26 Mart 2024 08:28
Efnan sonuçtan hiç memnun değil

Efnan
02 Ocak 2024 22:11