Yasemin
29 Ağustos 2023 11:24

27.03.2023 tarihinde Can Otomotiv Ümraniye'den sıfır olarak satın aldığım C4 model aracımla 22.05.2023 tarihinde kaza yaptım ve aracımı hem satın aldığım yer olmasından hem de yetkili servis olmasından dolayı yine Can Otomotiv'e teslim ettim. 23.05.2023 tarihinde de tüm işlemleri başlatmak adına yine servisi ziyaret ettim.

Bu süre zarfında aracımda tam 28 parça değişeceğini beyan eden Can Oto hasar bölümü çalışanları, süre zarfı içerisinde hakkım olan ikame araç bilgilendirmesini yapmadığından (sorduğumda kaskonuz ikame araç veriyor, talep edebilirsiniz şeklinde ilerlediler.) 23.05.2023 tarihinden 19.07.2023 tarihine kadar ikame araçsız hayatıma devam ettim. O arada hem araç kiraladım hem de kaskodan 1 haftalık ikame araç hizmetini kullandım. 15 Temmuz sonrasında bünyelerinde çalışan başka bir çalışanın "ikame araç hizmeti" bulunduğunu neden almadığımı söylemeleri üzerine hasar kısmı ile görüşüp, ikame araç teslim alabildim. Sonrasında 18.08.2023 tarihinde beklenen parçanın temin edildiğini, bu nedenle ikame aracı teslim etmem gerektiğini belirttiler ve 19.08.2023 tarihinde ikame aracı da kendilerine teslim ettim. Teslim ettiğimde aracımın en geç 25.08.2023 tarihinde teslim edileceğini sözlü olarak beyan ettiler. İkame araç bilgisini vermedikleri için mağdur olduğumu söylediğimde ise "siz istememişsiniz ki, istediğinizde verdik" gibi bir cümleyi çok daha lakayıt biçimde kurdular. Bilgilendirmenin onlardan gelmediği söylenince de "öğrenmiş oldunuz bir daha çarparsanız direkt alırsınız" cümlesi geldi. 25.08.2023 tarihinde teslim edileceği söylenen arabam ile ilgili yine hiçbir işlem yapmadıkları için 26.08.2023 tarihinde servise gidip (servis kapalı olduğundan dolayı) aracımı dışarıdan kontrol ettiğimde 3.5 aydır kendilerinde bulunan aracımın çok kötü yapıldığını, değişim yapıldığı söylenen parçaların değişmediğini, aracımda benden kaynaklı olmayan hasarların da olduğunu gördüm ve sigorta şirketimi durumdan haberdar ederek; Can Otomotiv'den de yazılı bir dönüş istedim.

Kendileri konu ile ilgili dönüş yapmayıp, telefonla aradığımda da ya açmayıp ya da açtıklarında dalga geçer ve küçümser şekilde olabilir. Böyle şeyler arabanız yapıldı şeklinde dönüşler yapıyorlar. Kendilerinden 3 gündür arabamla ilgili dönüş beklememe rağmen ne aranıyorum ne de mail alıyorum.

profile profile profile

Gülbahar sonuçtan hiç memnun değil

Gülbahar
17 Ocak 2025 20:18
Citroen Bayisinde Teslimat Sorunu Ve İkame Araç Krizi
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
26 Kasım 2023 09:32

Citroen C4X Elektrikli Arıza Ve Servis Mağduriyeti: B*****ım Zehir Oldu

Osman
11 Haziran 2025 12:31
Citroen C4X Elektrikli Arıza Ve Servis Mağduriyeti: B*****ım Zehir Oldu
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Can Otomotiv Yetkili Servis Şikayeti

Erkan
24 Temmuz 2023 19:48
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

Sıla
21 Ekim 2024 16:58