Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
26 Temmuz 2024 11:33

Ürünü 16 Mart 2024de aldım. Mart 2024 de aldıktan 1 ay sonra üründe kullanılan tokanın kalitesizliğinden ötürü tokalar her iki ayakkabının derisine leke, iz yaptı. 3 ay sonra ayakkabının düz yolda yürürken bir tarafının tokası düştü, alt tabanın kalitesizliği yüzünden alt tarafı sararma yaptı. Agora Serdivan Sakarya şubesine teslim ettim. Tarafıma üretim/materyal kaynaklı bir kusur tespit edilememiştir diye yazı geldi. Tekrardan 2. Ye bir daha gönderdim. Yine üretim/materyal kaynaklı bir kusur tespit edilememiştir diye yazı geldi. Hem bu süre içerisinde uzun süre ayakkabısız kaldım hem de Tommy Hilfiger ve Boyner'in hatası yüzünden mağdur oldum. Şu an ayakkabı 3. Ye değişim yapılması için gönderildi. Aynı üründe yaşadığım üçüncü mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum. Kullanılan tokanın, malın ve ürünün kalitesizliği yüzünden müşteri mağdur olmak zorunda değildir. Mağduriyetim giderilmez ise tüketici hakem heyetinde hakkımı arayacağım.

26 Temmuz 2024 11:42 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
14 Temmuz 2024 13:50

Damla
16 Mayıs 2025 17:27
Boyner Garanti Süresi Bitmeden Teslim Alınan Ürün İçin Reddedilmek Mağduriyet Yarattı
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
23 Mart 2025 16:27

Rukiye
23 Ekim 2023 00:11
Boyner'den Aldığım Tommy Ayakkabım
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
13 Ocak 2024 18:17