Sahte Parfüm Şüphesi: Boyner Güvenimi Yıktı

15 Ekim 2024 23:25

Boyner firmasından, Pazarama satış sitesi üzerinden Jean Paul Gaultier Men's Le Male Elixir EDP 125 ml Parfüm satın aldım kuzenime hediye olarak. Pazarama sipariş numarası 287377813

Hediyeyi verdikten sonra kuzenim ürünün hiç kalıcı olmadığını söyledi. Halbuki hediyeyi vermeden ürünün altında yazan koddan parfüm orijinalliğini sorgulamıştım internetten. Sonrasında Arcon Kozmetik tarafından ithal edilmiştir. Etiketi olduğunu gördüm ve bir araştırmak istedim ve internette bu firmanın ithal ettiği parfümlerin sahte olduğunu deneyimleyen bir çok kullanıcıyla karşılaştım ve bu durum şüphelerimi daha da arttırdı.

Aynı parfümü kullanan arkadaşımdan kokusunu beğendiğim için almıştım. Ondaki parfüm inanılmaz yayılan, çevresinden sürekli iltifat alan hoş bir kokuydu. Bana gelen ürün kesinlikle kolonya gibi, parfümle alakası yok. Yayılım sıfır, kalıcılık sıfır. Ne kadar sıkarsak sıkalım kısa süre içerisinde sanki hiç sıkılmamış gibi koku yok oluyor.

Durumun en kısa sürede çözülmesini talep ediyorum. Kuzenime mahcup oldum ve yıllardır güvenilir marka olarak bildiğim Boyner tüm güvenimi yıktı. En kısa zamanda tarafıma iletişime geçilip orijinal ürünle değiştirilmesini talep ediyorum.

16 Ekim 2024 08:58 (Şikayetten 9 saat sonra)
16 Ekim 2024 12:09

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

17 Ekim 2024 21:41

Boyner tarafından arandım doğrudur. Bana ürünü inceleme için göndermem söylendi. Diğer şikayet eden müşterilerde olduğu gibi bu incelemenin sonucunda da ürün originaldir denecek. İnceleme için nasıl göndermem gerektiği konusunda ekstra bilgilendirme talep ediyorum çünkü Pazarama üzerinden iade seçeneği ile devam edemiyorum

Semih
Semih

Sonuç ne aldınız? Tam olarak aynı şeyi yaşıyorum şu an.

Duygu
05 Kasım 2024 12:02
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
18 Mayıs 2024 23:08
Boyner Uygulamasından Alınan Parfüm Mağduriyeti
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
08 Ocak 2025 21:36