Ahsen sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 11:30

Merhaba

Boyner uygulaması üzerinden aldığım ayakkabı haber verilmeden kapıma bırakılıp gidilmiş ve paketin hasarlı olduğu dışarıdan anlaşıldığı için video kaydı alarak paketi açtık. Ekte video ve görüntüler tarafınıza iletilmiştir.
Paketi açtığımda hasarlı bir karton kutu içerisinde çamurlu bir kullanmış ayakkabı vardı. Ayrıca gönderilen ayakkabı benim aldığım ayakkabı modeli değildi. İade reddedildi ve ürün tekrar bana gönderildi. Tekrar iade oluşturdum ve göndereceğim. Boyner galiba artık kullanılmış ayakkabı satıyor ve iade almıyor, iyi ki kargo kutusunu açarken video kaydı almışım.

26 Şubat 2024 11:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)
27 Şubat 2024 11:05

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

03 Mart 2024 14:24

İade kargom müşteri hizmetleri ile görüşmeme rağmen ikinci kez sebepsiz reddedilerek geri gönderiliyor, bu kadar kötü bir firma olamaz

Sıla sonuçtan hiç memnun değil

Sıla
13 Nisan 2024 00:03
Gamze sonuçtan memnun

Kayıp Ayakkabı Ve İletişim Sorunları

Gamze
18 Mart 2025 22:13
"Şikayet var platformuna teşekkür ederim Boyner in haksız tutumunu ve benim haklılığımı kanıtlamak ve bu durumu duyurmak, hızlı çözüm sağlanmasına yardımcı olması benim için çok önemliydi"

Esila
26 Mart 2024 12:17
Boyner Kargo Paketimdeki Sorun Ve Beklentim
Perihan sonuçtan hiç memnun değil

Perihan
08 Mayıs 2024 16:43