Boyner'den Aldığım Burberry Parfüm Sahte Çıktı

Gülşen
26 Kasım 2024 09:42

Boyner Online Mağazasından Orijinal olduğunu düşünerek iki çeşit parfüm satın aldım. Parfümlerden biri gayet beklentimi karşıladı ve kaliteliydi, fakat diğer "Burberry Classic" markalı parfümüm sahte çıktı. Boyner mağazasına iade talebinde bulunup direkt ilettim. Neredeyse 1 ay bekledim ve test edilme süresi olduğunu söyleyerek süreci uzatıp durdular. En nihayetinde parfümün belki orijinal olmadığından belki de son kullanma tarihinin geçmesinden dolayı iadem kabul edildi ve ücret iadem neredeyse bir ay sonunda iade edilecek henüz. Fakat ben şunu anlamıyorum. Kalitesiz veya muadil parfüm almak istesem zaten dışarıdan 100 TL karşılığında alırdım. Binlerce tl para verip sahte ve kalitesiz ürün almak hem de Burberry gibi bir markadan ne kadar etiktir?
Mağazanın bana dönüşü ise üretim hatası olduğu şeklinde oldu. Anlamak mümkün değil siz dışarıda açık parfüm markaları kadar da olamıyor musunuz? Ne demek üretim hatası? Hadi hata oldu. Bunu fark etmeden nasıl satış raflarına gidene kadar fark etmezsiniz? Sayın Burberry markası beni aydınlatır mısınız lütfen.

boynerden-aldigim-burberry-parfum-sahte-cikti-1.pdf
26 Kasım 2024 09:49 (Şikayetten 7 dakika sonra)
06 Aralık 2024 18:59

Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Gülşen
22 Kasım 2024 16:49
Nevzat sonuçtan hiç memnun değil

Boyner'den Aldığım Parfümler Sahte Çıktı, İade Talebim Reddedildi

Nevzat
17 Aralık 2024 20:29
boynerden-aldigim-parfumler-sahte-cikti-iade-talebim-reddedildi-2.pdf
boynerden-aldigim-parfumler-sahte-cikti-iade-talebim-reddedildi-1.pdf
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Nalan
03 Mayıs 2024 20:37
Boyner Hiç Kalıcılığı Olmayan Burberry Parfüm
Boyner Hiç Kalıcılığı Olmayan Burberry Parfüm
Ceylan sonuçtan çok memnun

Ceylan
14 Aralık 2023 19:17
"Teşekkürler ilgi ve alakanız için"
Özge sonuçtan çok memnun

Özge