Saki sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 21:54

Boyner'den 07.09.2023 tarihinde Nike markalı spor ayakkabı aldım. 2 ay sonra ayakkabı kenarlarından açılmaya başladı, 11.11.2023 tarihinde garanti kapsamında Boyner'e geri götürdüm, incelemeye alacaklarını ve bir ay içinde dönüş yapacaklarını söylediler, herhangi bir dönüş olmadı. Süreç bir ayı geçtiği için bugün mağazaya gittim reddedildiğini, üretimden kaynaklı bir sorun olmadığını söylediler. Aksine ayakkabı eskisinden daha kötü bir halde geri geldi, ön derisi eskisinden daha da beter haldeydi. Ürünü toplamda çok fazla kullanmadım, eşyalarıma özen gösteren birisiyimdir benden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Gerekli yardımın yapılmasını umuyorum

01 Şubat 2024 08:11

Boyner'den aldığım Nike markalı ayakkabının halen taksitleri devam ederken, ayakkabı üst taraftan kabuk attı. Giyilecek durumda değil. 3 kez kontrol için göndermeme rağmen üretim hatası yok cevabı aldım. Boyner bitmiş, kurumsallık adına bir şey kalmamış. Vazgeçmem, sırada mahkeme var.

1706764185443.17067641025335121438753494251288.jpg
16 Aralık 2023 08:56 (Şikayetten 11 saat sonra)
16 Aralık 2023 12:01

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

16 Aralık 2023 12:06

Desteğiniz için teşekkürler

07 Ocak 2024 18:44
Boyner Nike Ayakkabı Garanti Kapsamı Red

Şikayetvar'ın desteğiyle ikinci kez garantiye yolladım, böyle bir hakkım varmış ama mağazada bana herhangi bir bilgilendirme yapılmadığı için Şikayetvar üzerinden bilgilenmiş oldum. Müşteri hizmetlerinden ilk şikayetimde olduğu gibi bunda da herhangi bir mesaj veya arama almadım (görevli halbuki not almıştı aranacak diye) ikinci kez red yedim, red sebebim yine aynı. Şikayetvar tarafından arandığımda ikinci gönderimde dikkate alındığını ilk gönderimde genellikle red ile sonuçlandığı söylenmişti, çok saçma geldi bana yapılacaksa işinizi ilk gönderimde adam akıllı yapmanız gerekiyor ama fark ettim ki zaten ikincisinde de yapılıyormuş bir daha mağdur bırakıldığım yerden daha da alışveriş yapar mıyım? Sanmam

04 Ekim 2024 14:36
Boyner'den Aldığım Ayakkabıda Hayal Kırıklığı
Boyner'den Aldığım Ayakkabıda Hayal Kırıklığı
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 11:54
İlker sonuçtan çok memnun

İlker
30 Ocak 2024 09:22
"Boyner'e teşekkür ediyorum. Para iade sürecim başlatıldı. Müşteri hizmetleri yetkilisi çok iyi ilgilendi. Teşekkürler.🤗🙏"
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 09:44