Umut sonuçtan memnun değil

Boyner Mağazasında Kalıcılığı Düşük Parfüm Sorunu

Boyner Mağazasında Kalıcılığı Düşük Parfüm Sorunu
17 Ağustos 2024 22:18

Ankara Cepa AVM Boyner mağazası kozmetik bölümünden 1 adet Lacoste marka ve 1 adet Burberry marka 100 CC orijinal parfüm aldım.
Toplam 5534 ₺ ücret ödedim. Ancak aldığımız gün parfümlerimizi kullanmaya başladığımızda bizlere mağazada kullandırdıkları tester parfümlerin kalıcı kokularıyla satın aldıklarımız arasında ciddi kalıcılık farkı olduğunu tespit ettik. 2 gün sonra Ankara Cepa AVM müşteri ilişkilerine parfümlerimizi götürüp kokusunun kalıcı olmadığını ve incelenmesi için teslim ettik. Yıllardır aynı markanın orijinal parfümlerini kullanan eşim ve ben bu parfümlerin hatalı olduğunu düşündük. Ücreti iadesi istediğimizi beyan ettik. 20 gün sonunda parfümlerimiz geri geldi ve ücret iadesi yapamayacaklarını söylediler. Bu durum karsısında yapılan incelemenin doğru olmadığını yerine başka bir parfüm almak istediğimizi söylediğimizde onu da kabul etmediler. Cepa Boyner AVM nin yaklaşımını doğru bulmayarak tarafıma ücret iadesi ya da değişimin yapılmasını rica ederim

18 Ağustos 2024 09:00 (Şikayetten 10 saat sonra)
18 Ağustos 2024 10:53

Teşekkür ederim ama cevabınız yeterli gelmedi lütfen çözüm bulur musunuz!?

18 Ağustos 2024 14:36

Merhaba,​ Talebiniz ile ilgili görüşülerek çözüm sunulmuştur. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

22 Ağustos 2024 17:17

Ürünü 2. Kez incelemeye gönderdik bakalım sonuç ne olacak müşteri temsilcileri olumlu konuştu 2. Sefer için süreci takip ediyor bekliyoruz

16 Eylül 2024 15:08

Ürün tarafıma geri iade edildi sonuç olarak kusur bulunmadı. Tüketici hakem heyetinde görüşürüz artık Boyner benim gözümde bitmiştir. Boyner'in kozmetik reyonu ile ilgili şikayet varda çok şikayet var haklıymış vatandaş

Nafiye sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Parfümler Orijinal Değil Gibi Ve Kalıcılığı Yok

Nafiye
16 Ekim 2025 16:11
aldigim-parfumler-orijinal-degil-gibi-ve-kaliciligi-yok-1.jpg
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Ferdi

Aldığım Parfümde Orijinallik Şüphesi Ve Ücret İadesi Talebim

Çınar
06 Şubat 2025 22:25
Aldığım Parfümün Kalıcılığı Ve Orijinalliği Hakkında Şüphelerim Var
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Tester Parfüm Krizi: Müşteri Memnuniyetsizliği

31 Ocak 2025 17:30