Atakan
19 Ocak 2024 15:58

Boyner'den 1027008373 sipariş numarası ile Harley Davidson bot aldım. Gelen ürün kullanılmış bir başka müşteriden iade gelen ürünü yollamışlar. Botun derisi çatlamış arka kısımlarında sökük var ve Harley Davidson kutusunda değil Boyner'in paket kutusuna çok özensiz şekilde konmuş ve yollanmış daha önce de Harley Davidson bot aldığım için kutusunu ve içinden çıkanları biliyorum.
Bu ayakkabı iade gelmiş Boyner'de başka bir müşteriye yollayayım nasıl olsa bir kişi alır elimde kalmaz mantığı ile yollamış. Boyner artık eskisi gibi özenli ve kalite ürün satmamaya başladı isimsiz bir internet sitesinden veya pazardan alışveriş yapmaktan çok farklı kalmadı.
Müşteri temsilcisini aradığımda zorluk çıkarmıyorlar iade alalım yenisini yollayalım dendi ama hem zaman kaybı, hem de neden kullanılmış bir ürünü yollayıp, kimin elinde kalırsa kalsın diye hareket ediliyor?

19 Ocak 2024 16:04 (Şikayetten 5 dakika sonra)
20 Ocak 2024 09:20

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Onur sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 20:20
Emily sonuçtan hiç memnun değil

Emily
06 Ağustos 2023 01:19
Emre sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 21:11

Mürsel
01 Mart 2024 21:07
Boyner Hatasını Kabul Etmesine Rağmen Ücret İademi Yapmıyor
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
08 Aralık 2023 20:33