Halil sonucu yetersiz buldu

07 Ocak 2024 01:07

5 Aralık 2023 tarihinde Boyner Online mağazadan 1026178256 Sipariş koduyla aldığım Asics Gel Nimbus 25 modeli 11 Aralık 2023 tarihinde Kolay Gelsin ile n***** d**** (Güvenlik Görevlisi) adlı kişiye teslim edilmiştir. Sıfır aldığım ürünün etiketleri sökülmüş ve kullanılmış olarak bana gönderildiğini gördüğüm için ürünü 12 Aralık'ta Boyner mobil uygulamadan aldığım iade koduyla iade ettim. Ürün Boyner iade deposuna ulaştıktan sonra sosyal medya üzerinden yaptığım şikayet neticesinde beni arayan çağrı merkezi personeline durumu ilettim. Ücret iadeniz inceleme sonrası gerçekleştirilecektir denildi. 21 Aralık'a kadar bir iade gerçekleşmedi ve 21 Aralık'ta aynı ürün kullanılmış şekilde tekrar tarafıma Kolay Gelsin kargo hizmetiyle gönderildi bu sefer ürünü hiç teslim almadan kolay gelsin ile iade ettim. Tekrar Boyner Çağrı merkezi ile görüştük ve telefonda diğer görüşmelerimde olduğu gibi durumu izah ettim. Beklemem söylendi. Ürün 25 Aralık'ta Boyner depoya ulaştı. Tekrar çağrı merkezini aradım ve durumu tekrar izah ettim. 30 Aralık'ta aynı ürün kullanılmış şekilde tekrar tarafıma gönderildi. 2 Ocakta çağrı merkezinden oluşturduğumuz iade koduyla ürünü tekrar Boyner'e gönderdim ve ürün 3 Ocak 2024 tarihinde Boyner iade depoya teslim edildi. Sosyal medya ve çağrı merkezinden ürünün iadesinin gerçekleşmesini ve ücret iadesi yapılmasını istediğimi söyledim. Lütfen 2 gün bekleyin dediler. 7 Ocak 2024 00:44 itibariyle ücret iadesi henüz yapılmadı. Boyner mobil uygulamada iade sürecinde görünen siparişim şu an siparişin tamamlandı, iyi günlerde kullan! Olarak görünüyor. 1 ay'dan fazladır bu saçmalıkla uğraşıyorum. Piyasada daha ucuzu varken Boyner'e güvenerek verdiğim bu siparişte çok üzüldüm. Sorunumun hemen çözülmesini istiyorum.

07 Ocak 2024 09:07 (Şikayetten 8 saat sonra)
07 Ocak 2024 15:42

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

08 Ocak 2024 14:49

Çağrı merkezi'nden Menekşe Hanım ile görüştüm. İadenin 7 Ocak 15:00 itibariyle yapıldığını, bana mail gönderildiğini ve ücretin 2-3 iş günü içerisinde iade edileceğini söyledi. Mal bana ulaşmadı. Ücret iadesi 8 Ocak 14:48 itibariyle henüz kredi kartıma yansımadı. 2-3 iş günü bekleyeceğim.

09 Ocak 2024 11:31

9 Ocak itibariyle 5 Aralıkta kullanılmış gelen ayakkabının ücret iadesi tamamlandı

17 Ocak 2025 10:26

Serap
23 Ağustos 2023 16:49

Burcu
15 Aralık 2023 02:04

Gökhan
01 Ağustos 2023 23:18
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
12 Aralık 2023 23:10