Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 23:47

9 Kasım 2022 de Boyner'den almış olduğum Tommy Hilfiger markalı çanta1 yıl içinde deforme olduğundan ürün testine gönderdim ve işlem olumlu sonuçlandı. Ürünü iade edebileceğim veya değişebileceğim bildirildi. Çantayı ben 895 TL'ye almıştım ve şu anda 2750 TL'ye satılıyor. Benim aldığım ürün 2022 yılı üretimi olduğundan ve şu anda bu seriden ellerinde olmadığında yeni bir ürün vermeyi firma kabul etmiyor. Aslında ürün mağazalarda mevcut fakat ürünün 2023 yılı üretimi olduğu söyleniyor ve ben bu şekilde ürünü almak istersem aradaki farkı ödemem gerektiği tarafıma bildiriliyor. Ülkemizdeki enflasyon farkından dolayı yaşadığım mağduriyetin giderilmesini istiyorum. Elimdeki çantayı da vermiş bulundum ve çok pişmanım. Şu anda bana verilecek 895 TL ile ben bu markadan ancak çorap alırım diye düşünüyorum.

11 Aralık 2023 20:00

1 yıl önce Boyner den aldığım çantada problem çıkınca ürün testine gönderip ürün değişim sonucu almış biriyim. Ama gel gör ki Boyner bana diyor ki senin aldığın çanta 2022 modeldi (800 TL) yenisi 2023 model82700TL ) o yüzden sana bunu vermeyelim de %15 indirim yapalım. Evet gerçekten araba alır gibi çanta modeli yükseltiyoruz artık ne güzel değil mi:?

Ek
09 Aralık 2023 09:17 (Şikayetten 9 saat sonra)
13 Aralık 2023 11:37

Boyner evet dönüş yaptı bana sadaka verir gibi yeni ürünü %15 indirimle verecekmiş. O indirim zaten siteye giren herkese veriliyor. Ben teste gönderdiğim ürünümü istiyorum.

13 Aralık 2023 11:42

Benim onayım alınmadan çantamın imha edildiğini öğrendim. Parasını ödediğim çanta neden imha ediliyor. Neden bana bir çanta verilmiyor. Verdiğiniz % 15 indirim zaten siteye giren herkese veriliyor. Bir çözüm bulamayacak kadar mı kötü bir markasınız siz

14 Aralık 2023 14:36

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

14 Aralık 2023 14:40

Yapmış olduğunuz dönüş dalga geçer gibi defolu olduğunu kabul ettiğiniz ürünün tarafıma teslim edilmesiyle sonuçlandı. Ankamall mağazası başka şeyler söylüyor genel merkez başka. Gerçekten koca firma ve mağaza ya inanamıyorum. Aynı ürün hala satıştayken test sonucu değişim olmuşken ben neden hala defolu çanta ile eve dönüyorum

Abdurrahman
16 Şubat 2024 11:58
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
12 Şubat 2024 14:57
Boyner İade Eden Ürünün Aynısını Alamamak!

19 Temmuz 2023 05:19

Gizem
15 Mayıs 2025 11:10
Tommy Hilfiger Çantanın Hızla Yıpranması Ve Garanti Sürecinde Olumsuz Sonuç
Tommy Hilfiger Çantanın Hızla Yıpranması Ve Garanti Sürecinde Olumsuz Sonuç
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
10 Ocak 2024 13:19