17 Nisan 2023 12:17

16.04.2023 tarihinde Boyner Akasya AVM'den almış olduğum Giorgio Armani Aqua Di Gio Profumo marka modelli parfümü açtığımda sahte ve kusurlu olduğunu fark ettim.
-Parfüm batch kodu 22X1002 sorgulamada 21yıllık olarak görüntüleniyor ve güncel batch kod görüntülenmiyor.
-Kapak oynuyordu ve kapak gövdesi şişe haznesi arasında çarpık bir boşluk var tam oturmuyor.
-Şişe gövde tasarımı kusurlu ve dalgalı ezilmiş görünüyor.
-Şişe üstündeki marka etiketi normalde parlak olması gerekirken mat ve yazıları soyulmuş bir şekildeydi.
-Şişeyi kontrol ettiğimde alt kapağı çıktı ve yapıştırma olduğu anlaşılıyor.
- Parfüm 1-2saat sonra uçuyor ve hiç nota geçişi gerçekleştirmiyor. Daha önce kullandığım koku ile alakası yok.

İade için müşteri hizmetlerine gittiğimde teste göndereceklerini söylüyorlar fakat ifademi içeren metni bilgisayara yazıp ikinci nüshasını tarafıma vermiyorlar verdiğim şikayet dilekçesini görüntülememe engel oluyorlar. Parfümü satın aldığımda faturasını bile vermediler maile gönderileceğini söylemelerine rağmen mailime hiçbir şey gelmedi ve müşteri temsilcisi a4 kağıdına yarısı bozuk bir şekilde görünen faturayı çıktı olarak verdi.
İfademin sistemde kayıtlı kalacağını bildiriyorlar.
Kullanıcı olarak Boyner'in orijinal ürün adı altında sahte ürün satmasını ve tüketici kanununa uygun olmayan yaklaşımla yaptığı müşteri temsilciliğini kınıyor ve şikayet ediyorum. Aldığım ürünün iadesini talep ediyorum.
Aksi takdirde güvenimi sarstıkları ve tarafıma bu mağduriyeti yaşattıkları için tüketici haklarımı kullanarak mahkemeye başvuracağım.

profile profile
17 Nisan 2023 12:28 (Şikayetten 11 dakika sonra)
18 Nisan 2023 17:12

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

27 Haziran 2023 11:53

Değişim talebim kabul edildi fakat değişim yaptığım Christian Dior Sauvage marka parfümünde orijinal olmadığını düşünüyorum. İkinci aldığım parfümde 1 saat sonra kokmadığından dolayı teste gönderdim. Kendi distribütörüne test ettiriyorlar. Bu sorunları incelemesi gereken markanın kendi lisanslı sahibi "Dior"dur. Zaten ben distribütörünüz olan Arcon Kozmetiğe güvenmiyorum testi kendileri yapmaları çok manidar. Orijinal bir parfüm bu kadar zayıf kokmaz kokunun kendisini bilmesem bile koklayan kişi orijinal olmadığını anlayabiliyor. Boyner'den parfüm aldım 1.5 ay sahte ürün şüphesiyle mağdur oldum. Bir daha Boyner'den parfüm almam aldırtmam. Konu ile ilgili ana marka sahibi "Dior" başvuruda bulunacağım. Boyner'in çalıştığı çoğu distribütör sıkıntılı istediğiniz kadar araştırın. Buradan aldığınız parfümlere verilen paralar çöpe gidiyor.

Yorumlar (5)

Mehtap
Mehtap

Ben de Sephora'dan parfüm aldım ve tedarikçisi Arcon kozmetik, ürün sahte geldi. Siz sonuç aldınız mı

Orhan

Ben Boyner'de bir başka parfüm Dior Savage markası ile değişim yapmıştım ama onunda orjinalliğinden şüpheliydim kullandım fakat memnun kalmadım ve bir daha Boyner'den alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Parfüm alacaksanız yurt dışından alınız.

Levent
Levent

Boyner Maltepe Park AVM de Armani gio 200ml parfüm aldım sıkıyorsun kokusu 30 dakika durmuyor gidiyor firmaya götürdüm bu sahte kokusu kalıcı değil dedim aldılar incelemeye gönderdiler 24 gün sonra gittim haber gelmedi parfüm geldi mi sordum size mesaj attık bana kimse mesaj atmadı parfümde sorun yokmuş dediler geri geldi resmen insanlarla dalga geçiyorlar test ettik leri evrak yok bir karton parçasına sarıp geri göndermişler diyorum kokusu kalıcı değil isterseniz yine incelemeye gönderelim dediler yine gönderdim şişenin altındaki numarayı sahtemi değil mi sorguluyorum bir oyuncak resmi çıkıyor ben burda anladım sahte parfüm

Alperen
Alperen

Orhan Bey ben de aynı parfüm aynı batch numarası ile aldım Boyner'den. Şikayetiniz çözüldü mü? Ben henüz ambalajını açmadım dolayısıyla iade edebilir olmam lazım.

Orhan

Merhaba şikayetim henüz çözülmedi teste gönderildi ancak Boyner'e ürünü veren distribütör firma test edecek olumlu bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum. Batch kodu kaydı çıkmıyor. Ürünlerde sıkıntı var.

Ecenaz sonuçtan hiç memnun değil

Boyner'de Orijinalliği Şüpheli Parfüm Satışı Ve Çözülemeyen İade Süreci

Ecenaz
09 Ocak 15:26
boynerde-orijinalligi-supheli-parfum-satisi-ve-cozulemeyen-iade-sureci-4.jpg
boynerde-orijinalligi-supheli-parfum-satisi-ve-cozulemeyen-iade-sureci-3.jpg
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Ayıplı Rayban Gözlüğünün İade Talebi Reddedildi

Hülya