Sabahattin sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Bosch Cihazımın Anakartını Bozup Teslim Etmiş!

26 Kasım 2023 20:31

10+ yıllık ayrı kurutma makinemizi başka bir cihaz için gelen yetkili servis elemanının tavsiyesi üzerine genel temizlik, bakım ve onarıma gönderdik ve 16.11.2023 tarihinde teslim aldık. Aynı gün ilk kullanımı tamamladık. Sonraki kullanımlarda cihaz 15. dakikada kendini kapattı, sıfırlandı veya ekran hatası verdi. 24.11.2023 tarihinde tekrar servis talebinde bulunduk. Isındığında kendini kapatma yapan ana kart arızası olduğu söylendi. Tabii ki, temizlik ve bakımdan hemen sonra başlayan bu arızanın yapılan işlemden bağımsız olduğu ve bağdaştırılamayacağı, sorunun zaten var olduğu ve meydana geldiği belirtildi. Yine de müşteri memnuniyeti gereği 7 bin küsür liralık ana kart değişiminin 6 bin TL'ye indirileceği belirtildi. Tesadüfen Türkiye genelinde benim cihazın ana kartından sadece bir adet bulunması ayrı bir kafa karıştırıcılık yarattı.

Sonuç olarak, mağduriyet yaşamamak adına yetkili servisi çağırıp zaten sağlam olan ama genel temizlik ve bakımı için 1700 TL verdiğimiz ve ek olarak kayış değişimi için 700 TL daha ödeyerek toplamda 2400 TL ödediğimiz cihaz, bakım sonrası ikinci gün ana kart arızası verdi ve kullanılamaz hale geldi.

Bosch müşteri temsilcilerinden beni arayıp 'Vallahi billahi bizim hatamız değil, olacağı varmış, takdir-i ilahi' gibi cümleleri duymak istemiyorum. Sadece eskiden olduğu gibi 1,5 saat yerine 2 saatte kurutsa da sağlam çalışan makinamı geri istiyorum.

Umarım benim sağlam iken bozulan ana kartımın yerine Türkiye depolarında tek kalan ana kartın da başına benimkine benzer garip bir olay gelir ve o da kullanılamaz hale gelir!

Daha önce arayan temsilciye belirttiğim üzere, yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımı tekrar beyan ediyorum.

27 Kasım 2023 13:08

27 Kasım 2023 11:25 (Şikayetten 14 saat sonra)

27 Kasım 2023 13:07

Firma müşteri temsilcisi arayıp yine çalışan makinanız daha iyi çalışsın diye verdiğiniz 2400₺ çöp ayrıca bu süreçten sonra tamamen bozulan anakartınız için size 1000₺ indirim sağlıyoruz bilgisi verdi. Sonuç= -Çözüm odaklı görüşme yok -Satış ve servis sonrası Müşteri memnuniyeti yok -Çalışan parçalar arızalanmış özür ve veya telafi yok -Dalga geçercesine 1000₺ indirim

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
11 Ocak 2025 17:38