Aleyna sonuçtan çok memnun

Yeni Alınan Süpürgenin Hızla Arızalanması Ve Belirsiz Servis Süreci

Aleyna
09 Aralık 2024 09:06

Boş marka Unlimited 7 12xxl şarjlı süpürgeyi bir ay önce satın aldım, bu kadar kısa sürede ürün arıza yaptı. İlk başta ışığı kırmızı yanıyor ve elektrik akım sesi geldikten sonra tamamen çalışmaz hale geliyor. Bataryayı şarj etmeme ve diğer bir bataryayı denememe rağmen ürün çalışmıyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda ürünün garanti kapsamında olup fakat kullanıcı hatası söz konusuysa 550 TL servis ücreti alınacağı belirtildi.
Yeni alınmış bir ürünün bu kadar kısa sürede arızalanması kesinlikle kabul edilemez. Üstelik servis ücreti talep edilmesi de tüketiciyi mağdur etmektedir. Gelen servisin sorunu çözüp çözemeyeceği ya da bu sürecin ne kadar zaman alacağı konusunda hiçbir bilgi verilmemesi de süreci daha belirsiz hale getiriyor.
Ürünümün garanti kapsamında, ek ücret talep edilmeden tamir edilmesini veya değiştirilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde, yasal haklarımı kullanarak Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı bildiririm. Markanız gibi büyük bir firmanın müşteri memnuniyetine daha fazla önem vermesini beklerdim.

09 Aralık 2024 10:30 (Şikayetten 1 saat sonra)

Soner
Soner