Yanıltıcı Şarj Süresi Bilgisiyle Bosch Süpürge Hayal Kırıklığı

Seval
19 Kasım 2024 14:11

8 Kasım 2024 tarihinde Sipariş No: 9599877549 olan Bosch BCS711XXL Unlimited 7 18 v Dikey Şarjlı Süpürge satın aldım. Ürünü çalıştırmadan anlayamayacağım mümkün olmadığı için üç ayrı modda çalıştırıp denedim. Ürününüzün açıklamalarında yalnızca “40 dakika şarj süresi” bilgisi verilmişken, kullanım sırasında turbo modda cihazın daha kısa sürede çalışabildiğini deneyimledim. Auto ve eco modlarıyla ilgili süreler hiçbir şekilde belirtilmemişti. Bu durum, satın alma kararımı doğrudan etkileyen yanıltıcı bir bilgi eksikliğidir. Şarj sürelerinin modlara göre farklılık gösterdiği bilgisi detaylıca paylaşılmalıydı. Bu gerekçeyle ürünü iade etmek istedim, ancak ürün kullanıldığı için iade talebim reddedildi. Bu yüzden Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurdum. Bosch gibi bir markanın, ürünlerinin özelliklerini daha açık ve şeffaf bir şekilde sunarak tüketiciyi doğru bilgilendirmesini beklerdim.

yaniltici-sarj-suresi-bilgisiyle-bosch-supurge-hayal-kirikligi-2.pdf
yaniltici-sarj-suresi-bilgisiyle-bosch-supurge-hayal-kirikligi-1.pdf
19 Kasım 2024 14:43 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Kadriye
17 Mart 2025 21:20
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Şarjlı Dikey Süpürge Çektiği Her Şeyi Geri Bırakıyor

Hacer
14 Eylül 2023 11:59

Cihan
03 Mayıs 2024 13:18
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Unlimited 7 Şarjlı Süpürgede Beklentileri Karşılamayan Performans Ve İade Sorunu

Songül
29 Mayıs 2025 00:30