XXL Bosch Marka Yeni Satın Aldığım Buzdolabında Oluşan Kötü Koku

31 Temmuz 2023 10:243.894

18.03.2023 tarihinde Bosch XXL buzdolabı satın aldım. 4 ay oldu. Ancak kullandığım süre içerisinde koku oluştu. Yiyeceklerimin içine kadar işleyen bu kötü koku yüzünden dolaba koyduğum yiyecekleri yiyemez olduk. Yiyecekleri yerken bırak kokuyu yutkunurken bile hissediyorsunuz. Garanti kapsamında servise müracaat ettim 2 defa gelip önce bana 200 liraya sprey satıp bununla dolabı temizleyeceksiniz dediler ve belirli aralıklarla iki defa temizledik. Ancak koku geçmeyince tekrar bir daha gelip kendileri spreylediler ve parça değiştirdiler. Fakat aynı koku devam etmektedir. En son servisi aradığımda sizi yetkili arayacak dediler ve iki gün sonra aradı. Bana eski arızalı dolaptan yiyeceklerinizi yeni dolaba aktarmışsınız kokunun oradan gelmiş olacağını ve servisin gelip sprey ve parça değişimi ile bu kokuyu kaldırdıklarını ve koku oluşumunun artık olmadığını söylediler.

Bende koku eğer eski buzdolabından aktardığım yiyeceklerden kaynaklansa eski buzdolabım arızalanınca yiyeceklerimi oğlumun aynı marka XXL Bosch buzdolabında iki hafta durduğunu ve oğlumun buzdolabından iki hafta sonra yeni aldığım XXL Bosch buzdolabına aktardığımı, eğer koku oluşacaksa oğlumun 1 yıl önce satın aldığı bu XXL Bosch marka buzdolabında da kokunun oluşması gerektiğini ve oğlumun buzdolabında bu kokunun olmadığını söyledim. Kaldı ki satın aldığım bu XXL Bosch buzdolabına ilk kuruluşta balık koysaydım bir hafta sonra tüketimini yapsaydık bundan sonra buzdolabının içi hep devamlı balık kokusu mu oluşacaktı dedim. Yetkili Çark ederek biz o kokuyu giderdik dedi ve telefonu kapattı. Ben buzdolabından kaynaklı bu kokunun giderilmesini, giderilemiyor ise ki giderilemiyor. Buzdolabının garanti kapsamında değiştirilmesini talep ediyorum. Zaten buzdolapları pahalı ve yeni bir buzdolabı daha alacak durumum yok.

31 Temmuz 2023 12:11

Eki aç
31 Temmuz 2023 10:33 (Şikayetten 9 dakika sonra)

31 Temmuz 2023 10:55
Eki aç

Garanti kapsamında daha önce servis ve yetkililerle iletişime geçilmiş ancak kötü koku giderilememiştir. Sorunun çözülmesini istiyorum

4 Nisan 2024 12:16

Arkadaşlar Bosch buzdolabı almayın garanti sürecinde arkasında durmuyorlar. Ben Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Ama tüketici heyetinin görevlendirdiği eleman teknik mi yoksa anlayan birimi belli değil. Bir kişi geldi ancak nesi var dedi kötü koku yapıyor dedik hiçbir yerini kontrol etmeden çekti gitti. Kokup kokmadığına bile bakmadı. Ancak raporunu aleyhimize vermiş olacak ki heyet reddetti. Heyetin gönderdiği eleman da Bosch şirketine çalışıyor. Ve şikayet fos oluyor. Benim herkese temennim Bosch markadan uzak durun ve satın almayınız

3 Ağustos 2023 17:29

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 63 33 Bosch Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Ayrıca www.bosch-home.com’dan Müşteri Hizmetleri sayfamıza ya da [email protected] mail adresimizden bize ulaştığınız takdirde sizinle derhal irtibata geçilecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch İletişim Merkezi Bu şekilde yukarıdaki ifadeyi kopyala yapıştırla sorunlar çözülmüyor müşteriye çözüm noktasında iletişime geçilmesi gerekiyor sattığınız cihazlar sizin ürettiğiniz cihazlar ve arkasında durmanız gerekiyor ben şirketinizin ayıplı malların arkasında durmasını isterdim. Ve durulması gerektiğine ve durulacağına inanıyordum.

Ayhan
Benzer Şikayeti Var
31 Temmuz 2023 22:22

Bizde de çamaşır makinesinde yikama sonrası olan lekeler için temizleyici Bosch marka ürün önerdiler 200 TL aldık ise yaramadı kısacası bir sorunu gidermek için başka bir ürün satma stratejisi kısa sureli çalışır ama gelecek için iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum

Bosch Buzdolabında Bitmeyen Koku Problemi Ve Ücretli Servis Sorunu

6 Aralık 2024 23:535.275

Bosch XXL buzdolabı aldım. Cihazı alalı bir yıl oldu. Cihaz geldiği günden beri koku problemi mevcuttu. Ne yaptıysam kok...

29 Ağustos 2024 14:593.991

Mayıs 2023'te Bosch markasından aldığımız beyaz eşyalar kuruldu, garantisi başladı ve Haziran ayında kullanıma başladık....

2 Yorum

Tümünü Gör