Teşhir Ürünü Alımında Yanıltıcı İşlemler

Nuray
12 Aralık 2024 18:31

Media Markt Ümraniye Meydan AVM'de 08/12/2024 tarihinde Bosch WQG25100TR 10 kg Beyaz Çamaşır Kurutma Makinesi teşhir ürünü alımını gerçekleştirdik. Ürünün o günkü video kayıtları elimde mevcuttur. Ürünün kapısında kılcal çizik harici kusuru yoktur ve Teşhir Ürün Teslim Formu'nda da "üründe hiçbir kusur yoktur" ve "Kapağında ufak bir çizik vardır" ibaresi yazılmıştı. Akabinde Media Markt çalışanı ve ben bu belgeyi imzaladık. Bugün bana teslim edilen üründe, formda yazan kusurun dışında başka renk bir kalemle eklenmiş bir kusur daha mevcut. Elimdeki videoyla karşılaştırdığımda da öncesinde bu çiziğin olmadığını fark ettim. Media Markt evrakta usulsüzlük yapıyor. Bu ibare forma sonradan eklenmiş. Servis çalışanları da beni bu ürünü almam için zorladı. Ürünü teslim almadım.
Şimdi Media Markt ürünü sadece iade edebileceğimi söylüyor. Kendileri usulsüz evrak düzenledikleri halde hiçbir şey olmamış gibi ürünü direkt iade almak istiyorlar. Ürünün değişimini istiyorum.

13 Aralık 2024 09:52 (Şikayetten 15 saat sonra)

Fatma
07 Temmuz 2025 17:36

Deniz
03 Aralık 2024 23:35
Bosch Kırık Çamaşır Makinesi Ve İlgisiz Servis!
Kamer sonuçtan hiç memnun değil

Kamer
05 Eylül 2024 12:31