Bosch Yetkili Servis Peş Peşe Yaşanan Arızalar

Bosch Yetkili Servis Peş Peşe Yaşanan Arızalar
24 Şubat 2024 01:51

Bosch Yetkili Servisi, Bosch Maxx 6 çamaşır makinem evde elektrik sigortasının atması nedeniyle 01/12/2024 tarihinde Büyükçekmece yetkili servisi tarafından incelendi. Rezistans arızası tespit edildi ve değiştirildi. Ancak sorun devam etti ve ardından kapasitör değiştirildi. Bu işlemlerden sonra motor tamir edilerek sorun çözüldü. İki ay sonra makine çalışırken yine sigorta attı. Servis tarafından motor arızası olduğu belirtildi ve üç gün sonra tamir edilerek geri getirildi. Fakat sorun yine devam etti ve bu sefer tambur arızası olduğu, tamburun rezistansa değdiği ve değiştirilmesi gerektiği söylendi. İşçilik dahil toplam maliyetin 5300 TL olduğu bildirildi. İlk arızadan itibaren gelen servis ustası, servis sahibi ile konuşup işçilik ücretini yazmamaları konusunda görüş belirteceğini ve arıza tespitleri için yapılan geliş gidişlerde bizim de etkimiz olduğunu beyan edeceğini söyledi. 23/02/2024 tarihinde servis ustası aradı ve servis sahibinin işçilik ücretini düşürmeyeceğini iletti. Bunun üzerine 444 36 66 numaralı hattınızı arayarak durumu bildirdim ve tekrar geri dönüş yapıldı.

24 Şubat 2024 01:36

Yazının devamı sorunları kronolojik olarak anlattığımda bana beyaz eşyanın şans olduğunu söyledi bende evdeki tüm beyaz eşyalarımın Bosch olduğunu şimdiye kadar bu tarz peş peşe sorun oluşturan bir cihazım olmadığını bu sorunda da sadece cihazdan kaynaklanmamış olduğunu söylediğim halde dikkate alınmadım eşim adına kayıtlı cihazlar Bulaşık makinesi buzdolabı aspiratör kurutma makinesi ve çamaşır makinasıdır. Şikayeti inceleyip çözüm İçin öneri getirmemizi bekliyorum.

24 Şubat 2024 13:33 (Şikayetten 11 saat sonra)

24 Şubat 2024 14:43

Verdiğiniz yanıt çözüm amaçlı değil evdeki tüm beyaz eşyalarım Bosch ve ilk olarak soruna konu makinemi başka marka cihaz İle değiştirmeye başlayacağımı ayrıca belirtmek isterim

Yasemin sonucu yetersiz buldu

Bosch Çamaşır Makinesi Arızası Ve Yetersiz Servis Hizmeti Sonrası Mağduriyet

Yasemin
27 Mayıs 2025 11:45
İsmet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Amortisörü Değişimi İçin Fahiş Ücret Aldı.

İsmet
19 Ağustos 2024 18:45
bosch-car-service-bosch-camasir-makinesi-amortisoru-degisimi-icin-fahis-ucret-aldi-2.pdf

Saliha
28 Mart 2025 15:05
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
12 Ekim 2024 17:00
Bosch Servis Sürecinde Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 14:17

Bosch Kategorileri