Bosch WGA25200TR Çamaşır Makinesi Gürültülü Çalışması Ve Servis Süresi

24 Temmuz 2023 16:495.189

Satış memurunun öve öve bitiremediği ve zar zor emekli tazminatımla buzdolabı ve çamaşır makinesini değiştirmek istedim ve WGA25200TR model çamaşır makinesini satın aldım. İlk günden beri gürültülü bir şekilde yıkıyor ve sıkmaya başlarken kazanı aşırı sallanıp takırtılı tukurtulu bir ses ile sıkıyor.

1996 model 18 yıllık eski Arçelik çamaşır makinem inanın daha sessiz çalışıyor. Her neyse şanssızlık deyip müşteri temsilcisini aradım 1 hafta sonrasına gün veriyor. Bana göre 1 hafta Manisa gibi bir yer için çok fazla bir süre. Aklıma iki durum geliyor. Ya Bosch çok problemli ve fazla şikayet alıyor, ya da servis konusunda yetersiz. Bosch' a yakıştıramadım. Bosch bence güven kaybetmeye devam ediyor.

25 Temmuz 2023 09:34 (Şikayetten 16 saat sonra)

Hasan
Şikayeti Çözüldü
25 Temmuz 2023 14:06

Aynısı benim makinemde da var. Hatta beyazları yıkarken de çok kötü plastik yanık kokusu geliyor. Makine daha 7 aylık olmasına karsın. Bosch artık eski kalitesi yok.

Bosch 10 Kg Çamaşır Makinesi Sorunları

25 Nisan 2024 09:594.774

Bosch WGA252Z0TR çamaşır makinesi aldık. Ürün, ilk sıkma işleminden sanki on yıllık bir makineymiş gibi çalıştı. Görevli...

2 Destek3 Yorum

Bosch WGA252Z0TR Çamaşır Makinesi

30 Nisan 2024 21:547.356

"Fabrika temsilcisi sözleşme şartlarını bilen, kararlarını adil verebilen temsil yeteneği güçlü iyi bir çalışan. Kurulum ve arıza şikayetlerine bakan servis personelleri müşteri şikayeti ve memnuniyetinin farkında değil."

Tümünü Gör
Bosch Çamaşır Makinesinde Sorun

Bosch ÇamaşırMakinesinde Sorun

Mahmut
Bosch Çamaşırlarımı Makine Deliyor Kullanmayacak Hale Getiriyor

BoschÇamaşırlarımı Makine Deliyor Kullanmayacak Hale Getiriyor

Hazal
Bosch İki Yılda Paslanma Sorunu, Kuru Yerde Muhafaza Ettiğim Halde!

Bosch İki YıldaPaslanma Sorunu, Kuru Yerde Muhafaza Ettiğim Halde!

Recep
Bosch Kapak Patlaması Sorunu!

Bosch KapakPatlaması Sorunu!

Serap
Bosch Çok Pişmanım, Sorun Çözülmüyor

Bosch ÇokPişmanım, Sorun Çözülmüyor

Ayşe
Bosch 10 Kg Çamaşır Makinesi Sıkma Sorunu!

Bosch 10 KgÇamaşır Makinesi Sıkma Sorunu!

Sümeyra

Öne ÇıkanKonular