Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ürün Değişimi Hakkında

13 Temmuz 2024 00:48

08.07.2024 günü Karaman merkez Kirişçi mh. Kemal kaynaş CD. No. 24
B***** Ç******* Bosch bayinden bir adet BGS7POW1 malzeme kodlu elektrik süpürgesi aldım. Çocuklarımın biri ile gitmiştim. Süpürge seçiminde bir yanlış anlaşılma olmuş aramızda eve gelince fark ettik. Ertesi gün hiç kutusu açılmadan bayiye gittik durumu anlattık ve başka bir seriye değiştirmek istediğimizi söyledik. Faturası kesildi artık geri değişim mümkün değil diye olumsuz yanıt aldık.
Aynı durumu Vestel ve Arçelik bayilerine anlattık böyle konularda müşteriye devamlı yardımcı olduklarını söylediler. Oğlumun düğünü için Beyaz eşyayı da Bosch dan almayı düşünmüştük. Bu haksızlık ve bayinin tutumundan dolayı vazgeçtik.
Neredeyse unutuyordum. Bosch müşteri hizmetlerine durumu ilettim.
Bayi ile görüşüp bana döneceklerini söylediler. Şu ana kadar dönüşte yapılmadı. Bütün bu etik olmayan durumları şikayet olarak paylaşmak istedim.

13 Temmuz 2024 13:38 (Şikayetten 12 saat sonra)

18 Temmuz 2024 17:30

Bosch ürün değişimi hakkında ki şikayetime müşteri hizmetlerinden henüz bir sonuç alamadım. Saygılarımla.

Halil
21 Temmuz 2023 21:48
Murat sonuçtan memnun

Bosch Süpürge İade Sürecinde Müşteri Hizmetleri Çıkmazı

Murat
26 Ekim 2024 21:49
"Yaşadığımız sorun çözüme kavuşturuldu. Bosch Müşteri hizmetleri Aleyna Hanıma ve Van Bosch Yetkili Servisine Teşekkürler... Ayrıca Şikayet Var'a vatandaşlara böyle bir imkan sunduğu için özellikle teşekkürler..."

Ercan
29 Ocak 2024 17:43

Merve
02 Temmuz 2023 19:18
Cengizhan sonuçtan hiç memnun değil

Cengizhan
06 Ocak 2024 10:08