Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Süpürgemin Garanti Kapsamındaki Sorunları Ve Hayal Kırıklığı

16 Aralık 2024 12:35

Henüz 1 yılı dolmayan yeni Bosch süpürgemden koku gelmesi sebebiyle servise götürdüm. Süpürgenin motorundan su çekildiği iddiasıyla motorun pas tuttuğu ve garanti kapsamına girmediği söylenildi. Asla böyle bir kullanımım olmadığını söyledim. Genel merkezle irtibata geçtim ancak hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. 3.500 TL talep edildi. Yapım için. Süpürgenin sıfırı zaten 5 bin tl. 10 yıl motor garantisi var diye satış yapan Bosch çok büyük bir hayal kırıklığı yaşattı bana. Kullanıcı kaynaklı diye işin içinden çıkıp para talep ediliyor. Hiçbir şekilde malının arkasında durmuyor. Yıllarca bütün ev aletlerim hep Bosch marka kullanırdım. Ama artık asla. Bosch kaliteside bozulmuş Servis vermemek garanti kapsamına almamak için türlü bahaneler uydurmaya çalışan bir marka olmuş.

16 Aralık 2024 13:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

16 Aralık 2024 16:39

Evet dönüş yapıldı. Ancak dalga geçer gibi yine 3.500TL servis ücreti istendi. Süpürgenin sıfırı 5 6 bin. Garanti kapsamından çıkarmak için kullanıcı hatası deyip hala ücret talep etmeniz hiç hoş değil. Sorunuma hiçbir şekilde çözüm üretmediniz ve mağdur ettiniz. Bir daha arayacaksanız ya ücret iadesi ya da garanti kapsamında servis hizmeti verecekseniz arayın. Yoksa tüm mercilerden yasal olarak hakkımı arayacağımı bilmenizi isterim.

Yasemin
28 Aralık 2023 22:02
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
09 Ekim 2024 09:55
Bosch Süpürge Servis Ücreti ve Garanti Sorunu

Leyla
17 Mart 2025 17:27

6 Aylık Bosch Elektrik Süpürgesi Motoru Yandı.

Ayça
25 Aralık 2023 11:48