Bosch Sıfır Ürün Arıza

24 Temmuz 2023 13:39

Bosch dik süpürge satın aldık ve sıfır bir ürün olmasına rağmen şarj göstergesinde kırmızı ışık yanıyor. Servis geldi, baktı, bir sorun olmadığını söyledi. Filtresini temizleyin, ondan dolayı yapıyordur dedi ve aynı gün ev süpürüldü, şarja takıldı, bu sefer şarj bile olmuyor. Direkt kırmızı ışık yanıyor, mağdur olduk. Pişman ettiniz beni ürünü aldığıma.

24 Temmuz 2023 17:25 (Şikayetten 3 saat sonra)

25 Temmuz 2023 21:22

Hala bir çözümünüz yok ürün serviste bekliyor sadece ne yenisiyle değiştiriyorsunuz ne de iade ile ilgilenmiyorsunuz tek yaptığınız anket müşteri memnuniyeti adına hiçbir şey yok pişmanlıktan başka bir şey değil insanlar borç yaparak bu ürünleri satın alıyor karşılığını aldığımız şey bu

Findik
Findik

Lityum Batarya ısındığında kırmızı ışık yanar batarya kendini korumaya alır. Yarım saat 45 dakika sürekli çalıştırsanız süpürgeyi bataryası ısınır ısındığında şarja taksan bile şarj almaz kırmızı yanar batarya soğuduktan sonra tekrar normal şarj olur. Bu dik Süpürge bataryalarında olağan bir durum

Muazzez
Muazzez

Ben dün Bosch unlimidet 7 süpürgesini aldım bugün denedim yukarıda arkadaşın dediği gibi kullanımdan sonra şarjda taktım kırmızı ışık yandı. Yukarıdaki yorumda servisin fitrenin boşaltılması gerektiğini söylemiş devamlı bu sorunla mı karşılaşacağız Bosch markasına güvenerek aldım oydaki

bosch-sifir-urun-ariza-1.jpg

Bekir
29 Mayıs 2023 22:08
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

İlayda
14 Kasım 2023 13:15