Semin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Servis Hizmeti Fiyaskosu

Semin
12 Mayıs 2024 21:09

Bosch silence serie 4 bulaşık makinem 4 senelik. 6 Mayıs pazartesi günü e 23 hatası verdi ve servis kaydı açtım. Salı gelen servis pompa arızası dedi ve 3000 TL'ye değişim yaptı, cihazı çalıştırdı gitti. Daha 30 dakika geçmedi bu kez e 15 hatası. Bu kez servisi aradım 2 gün sonra geldi 3500 musluk değiştirdi. Yine daha 30 dakika geçmeden aynı e 15 arızası. Aradım servisi aynı akşam ve ertesi gün ses yok dönen yok. Cumartesi oldu Bosch hattını aradım güya dönecekler yarın 1 hafta olmuş olacak. 6500 TL verilmiş çalışmayan cihaz. Bu servis ne sanıyor kendini de benim paramı alıp hizmet vermiyor bu bir. İkincisi Bosch neden geri dönüş yapmıyor? Tüketici Hakem Heyeti ve CİMER'e başvuru yapacağım artık mecburen marka kendisi düşünsün.

13 Mayıs 2024 08:59 (Şikayetten 11 saat sonra)

Gülten sonuçtan hiç memnun değil

Gülten
18 Eylül 2023 13:30