Tuğba
18 Temmuz 2023 22:14

Bosch MUMS2VM00 900 w 3.8 litre Mutfak Şefi, 3000 TL gibi fahiş bir fiyata aldık. 5 dakika kullanmadık ki birden ürünün çırpıcı kısmındaki plastik aparatların yandığını yani eridiğini gördük. Bir ürün hem nasıl bu kadar pahalı ve hem de bu kadar kalitesiz ve kullanışsız olabilir 50 TL'lik Çin malları bile bu üründen daha dayanıklı çıkar. Ürünü aldığımız yer ile görüştük. Onlar da ürünü satmadan önce her türlü yardımı yapacaklarını söylediler. Ama sattıktan sonra oralı olmuyorlar. Onlarla da ilgili ayrıca şikayette bulundum. Ürünün iade alınmasını istiyorum aksi takdirde Hakem Heyeti'ne başvuracağız.

18 Temmuz 2023 23:36

Bosch MUMS2VM00 900 w 3.8 litre Mutfak Şefi, internet sitesi üzerinden 3000 TL gibi fahiş bir fiyata aldık. 2-3 dakika kullanmadık ki birden ürünün çırpıcı kısmındaki plastik aparatların yandığını yani eridiğini gördük. Bir ürün hem nasıl bu kadar pahalı ve hem de bu kadar kalitesiz ve kullanışsız olabilir 50 TL'lik Çin malları bile bu üründen daha dayanıklı çıkar. Ürün parçasının yenisini göndermenizi talep ediyorum Bosch gibi markaya bu yakışır yardımcı olursanız çok sevinirim Bosch Logo

Ek
19 Temmuz 2023 09:38 (Şikayetten 11 saat sonra)

Yn Türkoğlu sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Mum Mutfak Şefi Şikayeti

Yn Türkoğlu
19 Ocak 2024 13:03
Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Berfin
11 Ocak 2024 15:18
Maide sonuçtan çok memnun

Maide
26 Ağustos 2025 08:12
"Yaşadığım problem kısa sürede çözüme kavuştu, bozuk parçalar yenileriyle değiştirildi. Bu süreçte birebir ilgilenerek destek olan S** Hanım’a özellikle teşekkür ederim. Çözümün bu kadar hızlı gerçekleşmiş olması beni ayrıca mutlu etti. Şikayetvar ekibine ve Bosch ekibine ilgi ve destekleri için teşekkür ederim."
bosch-kullanimda-eriyen-plastik-aksam-nedeniyle-magduriyet-yasadim-4.jpg
Önder sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Markasının Ürün Satıp Paraya Çöküp Sonra Ürün Yok Demesi

Önder
29 Aralık 2023 21:15
Bosch Markasının Ürün Satıp Paraya Çöküp Sonra Ürün Yok Demesi
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
26 Haziran 2024 01:48
Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch MS6CM6197 Bsh Uzun Mikser- Plastiği Sagligi Tehdit Ediyor.
Bosch Kategorileri